- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.024
- Поени од реакции
- 121.869
Дортмунд умрете свињи мртви
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,провери правила, во спортлајф ако ти беше сигурно ти е фатена на коефициент
Море слабо прашањеДоколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,
и негово недоигрување или одигрување на нов натпревар до крајот на колото се пресметува коефициент 1 и важи за сите видови на игри за тој натпревар.
Да му ги прекинам јас жените нивни на сред секс......како можи оние албанците толкави гнасни копита да се бе,зарем имаат мозок тие?..што мислеа кога фрлаа со камењата да му ебам племето планинското нивно

Море слабо прашање
Инаку @wARMAN69 во спортлајф кога и да се прекини натпревар се рачуна 1 коеф. Не му важи поќе то со после полувреме или како и да беше таму
Да се мочам во Викинг да се мочам..т1 2+ ги имам глупаците и нормално првиот гол 0-1....само јас кога ќе пишам екипи од Норвешка не даваат голови све да му изнаебам пичка му матер нивна

А зошто не би работеле?Работат СЛ или Копачка денес?
Спортлајф денеска работи по нормално работно време. За утре има известување дека ќе работат од 11.00 до 20.00 часот.Работат СЛ или Копачка денес?
Кај се излажав да ги пишам Динамо Киев све да си ебам..малце ми беше 1.65 коефициент па ајде ја додадов т2 2+ и нормално сеуште е 0-0 коренот нивни да му изнаебам...ѓубриња смрдени украински....само тогаш кога ги играм Динамо си играат курташак иначе 0-3 на полувреме ќе беше за копилињата..
Ебете се и Јармоленко и Велосо и сите

..Златен Господ на Илинден ми ги слушна молитвите..5 минути ги барав во ѓубрето ливчињата и конечно ги најдов истуткани измрсени ама валидни све да му изнаебам украински