Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати кладилницата колкав малер сум станал не можам да фатам последниве 2 месеци ... Еден ебан гол чекам 1 саат и не паѓа притоа промаршуваат пенал промаршуваат празен гол , даваат гол од слободен судијава суди гол аут незнам зошто , сега гостиве промаршуваат од 5 метра ..
3:0 !!!
Za 3000den u pm ..da te drzi u ...ti ebam i kladilnica i sve !!bgm ne se isplaka !za 2 dena u minus sum 7.000den ..bez petok i crtvrtok ..

Ајде на здравје нека ви е на двајцата што ја чекавте :)
Ацика, мило ми е што ја одбегна мојата судбина со Алтач (y)[DOUBLEPOST=1430083380][/DOUBLEPOST]Пабло Ескобар го дал голов?:shook: :несвест:

:D

Уште Сан Антонио со последните 53 денари што ми останаа од кусур уплатив вечерва еден тикет за 800 барем нека влезе да ги вратам половина што им дадов.

Ајде на здравје нека ви е на двајцата што ја чекавте :)
Ацика, мило ми е што ја одбегна мојата судбина со Алтач (y)[DOUBLEPOST=1430083380][/DOUBLEPOST]Пабло Ескобар го дал голов?:shook: :несвест:

:D
Pablo Emilio Escobar Gaviria

Кокинакис треба да е 1 утре , Шарди исто 1 со чорич и Переира со радванска 1 . @Stefan-kobe Од тебе барам мислење , Кокинакис нема ни да го стигнам од 10 почнувал сега видов .

На Сан Антонио пензионерското друштво да им ебам племето грдо инвалидско... еднаш ќе ги пишам у цела сезона и ќе изгубат.. ебате неспособните...

Уште Сан Антонио со последните 53 денари што ми останаа од кусур уплатив вечерва еден тикет за 800 барем нека влезе да ги вратам половина што им дадов.
Шарди не, Коки да и Переира би требало.
Од мене Ѕверев, зицер на денот.

Белучи е кец на денот. Мислам дека ќе го утепа Јужниов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom