Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што да речам ако фенербахче бидат шампиони во турција ... играат полошо него шкендија ..

Стеауа прошлиот викенд.
И немора да е фаворит,има добри квоти и на други утакмици,дербиња.Ова ти е на некој начин штитење.
Епа добро е на дербиња да се игра, не викам дека не. Ваљда има тука просечен коеифицент од 1.40, ако е пример 2.00 за 1.

Имам лошо претчуство за Сити.

ИЗДРЖЕТЕ БРЕ АЈДЕ И ДА ОДАМ ВО АКАПУЛКО

Ах Баерн Баерн што ми направивте,зошто мили Баерн ми го направивте ова зошто ми го зедовте целиот ќар кој го направив зошто зошто зошто ми го направивте ова..како можи 80-та минута сеуште 0-0 да е зарем заслужив јас вакво нешто..ова требаше 4-0 да биди досега без разлика дали му играле или не на Баерн играчите сепак против аматерите Херта играат ама јас сум проклет чоек,еднаш ми даде 20 пати ќе ми земи господ да ги казни овие Баерн..копилињата сега најдоа да се заебаваат

Ах Баерн Баерн што ми направивте,зошто мили Баерн ми го направивте ова зошто ми го зедовте целиот ќар кој го направив зошто зошто зошто ми го направивте ова..како можи 80-та минута сеуште 0-0 да е зарем заслужив јас вакво нешто..ова требаше 4-0 да биди досега без разлика дали му играле или не на Баерн играчите сепак против аматерите Херта играат ама јас сум проклет чоек,еднаш ми даде 20 пати ќе ми земи господ да ги казни овие Баерн..копилињата сега најдоа да се заебаваат

Еве ти го бе .. држи сега среќа за Сити да издржи. :D

Кај најдов да зборам, еве Сити 2:2 ќе му заврши :icon_mrgr:

Ми се плаче ... ме кине за 4 илади евра ... УМРИ ПИЗДО ЕДНА ЦРНА , ДА ТИ ЕБАМ СЕ СЕ БУКВАЛНО СЕ ... КРВ ДА СЕРЕТЕ СИТЕ ЦРНИ ГОВЕДА КРВ ДА ВИ ЕБЉАМ.

Ми еба матер и здравје и се .. пиздо една црна јагленосана.

Ми се плаче ... ме кине за 4 илади евра ... УМРИ ПИЗДО ЕДНА ЦРНА , ДА ТИ ЕБАМ СЕ СЕ БУКВАЛНО СЕ ... КРВ ДА СЕРЕТЕ СИТЕ ЦРНИ ГОВЕДА КРВ ДА ВИ ЕБЉАМ.

Mожам да замислам колку се имаш израдувано :D

опа,значи ќе има за да напиеш :pijani:

3-2 то фернандињо љубим те у дупе црнечкоооооо ајајајриа аууууу хаваријааа славењееењеењ
:uzi::pistoldz:

ФЕРНАНДИЊОООООООООО ЦАРЕ , ЦАРУ МОЈ УБАВ ЦРН ! ТИ СИ ЦАР БЕ БРАТ ! ...

Црнци да ме ебат уште еднаш ако ставам толку пари на спортска. :facepalm:

биди поштен сеа извај го тикетот во добивка :pijani:

биди поштен сеа извај го тикетот во добивка :pijani:

Ќе го ставам утре сигурно. :) ... Иначе играно е Барса 2 , Атлетико 1 Т1 , и Сити 1 Т1 за 100 илади , заедничко со другар по 50. :)

Ова ми е прв и последен пат вакви срчки да си правам , буквално ми се тресат рацете уште. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom