Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа добро е на дербиња да се игра, не викам дека не. Ваљда има тука просечен коеифицент од 1.40, ако е пример 2.00 за 1.Стеауа прошлиот викенд.
И немора да е фаворит,има добри квоти и на други утакмици,дербиња.Ова ти е на некој начин штитење.
Ах Баерн Баерн што ми направивте,зошто мили Баерн ми го направивте ова зошто ми го зедовте целиот ќар кој го направив зошто зошто зошто ми го направивте ова..како можи 80-та минута сеуште 0-0 да е зарем заслужив јас вакво нешто..ова требаше 4-0 да биди досега без разлика дали му играле или не на Баерн играчите сепак против аматерите Херта играат ама јас сум проклет чоек,еднаш ми даде 20 пати ќе ми земи господ да ги казни овие Баерн..копилињата сега најдоа да се заебаваат
Еве ти го бе .. држи сега среќа за Сити да издржи.![]()
Mожам да замислам колку се имаш израдуваноМи се плаче ... ме кине за 4 илади евра ... УМРИ ПИЗДО ЕДНА ЦРНА , ДА ТИ ЕБАМ СЕ СЕ БУКВАЛНО СЕ ... КРВ ДА СЕРЕТЕ СИТЕ ЦРНИ ГОВЕДА КРВ ДА ВИ ЕБЉАМ.
Ми еба матер и здравје и се .. пиздо една црна јагленосана.
опа,значи ќе има за да напиешМи се плаче ... ме кине за 4 илади евра ... УМРИ ПИЗДО ЕДНА ЦРНА , ДА ТИ ЕБАМ СЕ СЕ БУКВАЛНО СЕ ... КРВ ДА СЕРЕТЕ СИТЕ ЦРНИ ГОВЕДА КРВ ДА ВИ ЕБЉАМ.
биди поштен сеа извај го тикетот во добивкаМи се плаче ... ме кине за 4 илади евра ... УМРИ ПИЗДО ЕДНА ЦРНА , ДА ТИ ЕБАМ СЕ СЕ БУКВАЛНО СЕ ... КРВ ДА СЕРЕТЕ СИТЕ ЦРНИ ГОВЕДА КРВ ДА ВИ ЕБЉАМ.
биди поштен сеа извај го тикетот во добивка![]()