Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
LAzov-Guccione 1.45, што е ова бе :ROFLMAO::ROFLMAO:
Гучионе земал земја ќе игра му ебам тоа хобитот, абе ВРСКА нема од играње тенис воопшто, а не па ма земја да игра. Зицер по мене иако и братот Лазов не доминира на земја али сепак овој мртвиов е стар и не знам што кур се пријавува на подлога на која нема ебана победа дури и кога бил помлад.

Леверкузен т12+
Блекпул 2+
Конкорд 2+
5000 уплата.

Leicester-Swansea 1 ( koeficientot na pobeda na domasnite e 2.1 na net, vaka nisko postaven koeficient kazuva deka kladilnicite znaat nesto sto nie realno kako informacija ne go znaeme i spored mene tuka e cista pobeda na domakjinite)

Gefle-Halmstad 1

Cobh Ramblers-Shelbourne 2

Lorient-Toulouse 2

Singlovi i dubl kombinacii od ovie parovi

Leicester-Swansea 1 ( koeficientot na pobeda na domasnite e 2.1 na net, vaka nisko postaven koeficient kazuva deka kladilnicite znaat nesto sto nie realno kako informacija ne go znaeme i spored mene tuka e cista pobeda na domakjinite)
Свонси ја завршиле сезоната, нема кај да оди ни горе ни доле.. Лестер врза две победи и му се најпотребни бодовите за опстанок... не дека букмејкерите знаат нешто што ние не знаеме... вреди да се проба секако...

daj nesto da analizirame za densnite mecevi vo Monte Carlo Monfils ke go tepa Berdych

Ми треба 5 квота на бет365 од некој :) имате?

пс: Ако ми останат австралијциве на чело со Бериша предаторот 0-1, ќе им ебам се по список.

Монфис го тепа Бердих, Џокович го тепа Надал,Брајановци тепаат.

Прв пат во историјата Надал има 2.80 квота на земја, т.е. поголема квота отколку што е за него. :D

e pa prv pat vo istorijata igra na tolku nisko nivo barem za nego denes Monfils i Djokovic zemat 100 %

во АНглија има закон,доколку се докаже дека противникот играл со втор-трет тим а нема причина за тоа или дека пуштал бодови - ќе има строги драконски казни...........свонси би си ја ризикувал својата иднина во премиер и има вложено купови пари за да му пушти на лестер :D

во АНглија има закон,доколку се докаже дека противникот играл со втор-трет тим а нема причина за тоа или дека пуштал бодови - ќе има строги драконски казни...........свонси би си ја ризикувал својата иднина во премиер и има вложено купови пари за да му пушти на лестер :D
повредени се тројца стандардни играчи кај Свонси,а и во минатото увек лошо проаѓал Свонси кај Лестер,сите утакмици ги изгубил.
Додај на тоа дека гостинот нема зошто да игра,едно време се силеа и сакаа да одат во ЛЕ,ама видоа не им држи газето и си осигураа опстанок на време,сега си го ладат.
Барнли ќе го наместат да испадне,заедно со КПР.

Денеска
Депортиво х2&2+
Монако 1
Баер 1&2+
Розенборг 1&2+
Хајдук ГГ
Јуве ГГ
Челзи 1х&2+
Стоук 2-4

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

monfils gupakot psiha poremetena kako stigna do tuka ne znam mameto negovo crnecko

Pazete kaj Juventus vecerva. Ke izleguva so dobar sostav ;

Najverojatno so 3-5-2 Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marchisio, Pirlo, Vidal, Evra; Tevez, Morata.

Lazio bez Parolo, Novaretti, De Vriij.

Не ми се верува како идиотов Бердих стигна до финале со волку катастрофална игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom