Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кој не е слаб, Беира-Мар? Не се слаби, ама Динамо таму имаше добиен меч, ќе им ја дупнат главата во Русија. Тие Вардар го отепаа дома, и се држеа до крајот во Скопје. Заебана екипа е Динамо.
Не биХ ја на жене. :D
Вардар мислам ќе тепа дома со Киелце ама не го играм, не ми требаат дупли нервози.
Баерн ќе тепа ли бе упм да идат, глеам без Робен и Рибери се... Не верувам Пеп да дозволи 2 кикса по ред на домашен терен.

Вардар мислам ќе тепа дома со Киелце ама не го играм, не ми требаат дупли нервози.
Баерн ќе тепа ли бе упм да идат, глеам без Робен и Рибери се... Не верувам Пеп да дозволи 2 кикса по ред на домашен терен.

Мислиш дека подобар бет е 1.15 на екипа која бега милион бодови пред вториот, која има лига на шампиони за три дена, и која игра без најдобрите играчи?

ОК.

Мислиш дека подобар бет е 1.15 на екипа која бега милион бодови пред вториот, која има лига на шампиони за три дена, и која игра без најдобрите играчи?

ОК.
1.32 бе, аман. :D Затоа и ми се игра иначе за 1.15 не ја гледам воопшто. :D

Едит: Ја стаив Радванска на крај. :Кезец:

Последно уредено:
Брат да и е само презимето грдо арно ќе беше. Вејн Руни за неа е убавец. :D
Ако е работава одиграј на лепота, другава е малку поубава :)
Дај кажи мислење, глеам јако игра девојчето, од оваа има пораз ама тоа е на земја каде Шмиедлова добро се држи.

Ако е работава одиграј на лепота, другава е малку поубава :)
Дај кажи мислење, глеам јако игра девојчето, од оваа има пораз ама тоа е на земја каде Шмиедлова добро се држи.
Тежок меч за прогнозирање според мене. Шмиедлова игра одличен турнир до сега, али премногу е нестабилна за да би одиграл на неа. Грдава е добра во глобала, ама не е ништо специјална ко тенисерка... Стварно не знам што да мислам тука, али според мене 51% Шмиедлова, 49% Ван Ајтванк.

А шо викаш за Храдецка? Убава квота, ме мами некако, Ерани штом ја истепа може и девојчево.
Радванска мислам дека ќе го избрише теренот со оваа проклетава италијанка што ме бутна вчера на тикет.[DOUBLEPOST=1428756156][/DOUBLEPOST]Море ќе му ебам тенисот, не го играм, само фудбали денеска ќе играм. Незнам Вардар дали да го пишам, не е за фрлање 1.6

Последно уредено:
А шо викаш за Храдецка? Убава квота, ме мами некако, Ерани штом ја истепа може и девојчево.
Радванска мислам дека ќе го избрише теренот со оваа проклетава италијанка што ме бутна вчера на тикет.[DOUBLEPOST=1428756156][/DOUBLEPOST]Море ќе му ебам тенисот, не го играм, само фудбали денеска ќе играм. Незнам Вардар дали да го пишам, не е за фрлање 1.6
Каква Храдецка бе, Кис има да ја умртви. Остај тоа со Ерани, без серва без ништо е тоа глушецот жабарски. На Кис ненормално и лежи подлогава, јас мислам и дека ќе го освои турнирот.

Стефчо ја е одиграл Кис на најсилниот тикет денеска,овој па на Храдецка ке играл :малер

Celtik 3+ ja imam od peta minuta 1-1 I tolku cccc gnidi

Шо праиме со оваа белгијанкава со грдото презиме, ќе тепа ли денес?
@Ставрогин

Не ми е за кладење мечот. По формата Ван Ујтванк е поблиску до победа, но играа оваа година и Шмиедлова доби 6-3 6-0 на земја. Белгијанката има повеќе игра за во сала, игра равно и силно, додека Шмиедлова цело време користи спин. Да не беше тој претходниот дуел, од пред само два месеци ќе се кладев на Ван Ујтванк, вака ќе прескокнам.[DOUBLEPOST=1428761105][/DOUBLEPOST]

Никако Храдецка, ќе и ја дупне главата Кејс. Ист тип на играчи, само што Кејс е два пати подобра. Такви мечеви обично се едносмерни. И Радванска не е за на тикет. Во лоша форма е, во САД беше очајна, Џорџи е тенисерка која по играта воопшто не и одговара на Радванска, затоа што нема да и дава ритам да има во мечот. За 1.30, смешки...[DOUBLEPOST=1428761285][/DOUBLEPOST]

Едвај 5 разлика тепаа... :kezec:

Последно уредено:
Џенова си го има реномето на тим кој кога ќе дојде крајот од сезоната, а тие нема што да бараат повеќе даваат бодови на останатите како јајца за Велигден. Каљари се идеален противник кому му требаат бодови, а што е уште поинтересно тие се тим на кој не треба многу да му попуштиш за да извлече резултат во своја полза. Да играв конечен тип ќе ја одиграв двојка на 3.6 коефициент, нешто ме влече на 1-2 точен резултат.

Али тоа само да играв конечен тип, кој ги ебе јас ќе си останам на картоните :kuracc:

Џенова си го има реномето на тим кој кога ќе дојде крајот од сезоната, а тие нема што да бараат повеќе даваат бодови на останатите како јајца за Велигден. Каљари се идеален противник кому му требаат бодови, а што е уште поинтересно тие се тим на кој не треба многу да му попуштиш за да извлече резултат во своја полза. Да играв конечен тип ќе ја одиграв двојка на 3.6 коефициент, нешто ме влече на 1-2 точен резултат.

Али тоа само да играв конечен тип, кој ги ебе јас ќе си останам на картоните :kuracc:
Е добро де кажи шо да одиграме на картони.. дај некој предлози не биди скржав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom