Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Sock + Van Uytvanck ете ти еден дабл од мене
@newcastle ?? денес ако сакаш вакви 10 евра пред почеток и 20 евра по завршеток.........или дај број од некоја згодна комшивка и така можи[DOUBLEPOST=1428737118][/DOUBLEPOST]
Arni se be sho im fali, deka ke gi pisham Plzen ili nekoj drugi so 1.25 demek posigurni se
батка од сабајле само на ова ти текнува???? ај види дали те скокотка нешто меѓу нозете убо провери,разгледај шо се дешава......ќе најдиме и по некоја сигурица попосле не бери гајле.......

Како бе австралискава лига не почнува малку покасно :( обожавам да се кладам на кенгурите :vozbud:

D.istomin - R.marcora - 1
R.vasselin -B.Rola - 3.5 +[DOUBLEPOST=1428743413][/DOUBLEPOST]Gombos N. (Svk)0015
Jaziri M. (Tun)
jaziri da zemi set

Како за почеток Голубев-Кудла 1. 1.50/60, не знам колку е точно квота кај нас, пошо мртвите Копачка и Спорт Лајф немаат избацено онлајн допуни.

Како за почеток Голубев-Кудла 1. 1.50/60, не знам колку е точно квота кај нас, пошо мртвите Копачка и Спорт Лајф немаат избацено онлајн допуни.
Како нема бе 1.60 е во сл за Голубев.

НЕ.

За зицераши како тебе Динамо ракометот и Кејс. И само ако те слушнам дека мрчиш ако промашам. :sakasuste:
Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава. :D

Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава. :D

Кој не е слаб, Баиа-Мар? Не се слаби, ама Динамо таму имаше добиен меч, ќе им ја дупнат главата во Русија. Тие Вардар го отепаа дома, и се држеа до крајот во Скопје. Заебана екипа е Динамо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom