- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Swansea 1
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Swansea 1
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
Arni se be sho im fali, deka ke gi pisham Plzen ili nekoj drugi so 1.25 demek posigurni seDeneska na eden kup utakmici ti se pikna vo Swansea i derby)) pa i uste na 1000ka
))))
@newcastle ?? денес ако сакаш вакви 10 евра пред почеток и 20 евра по завршеток.........или дај број од некоја згодна комшивка и така можи[DOUBLEPOST=1428737118][/DOUBLEPOST]Sock + Van Uytvanck ете ти еден дабл од мене
батка од сабајле само на ова ти текнува???? ај види дали те скокотка нешто меѓу нозете убо провери,разгледај шо се дешава......ќе најдиме и по некоја сигурица попосле не бери гајле.......Arni se be sho im fali, deka ke gi pisham Plzen ili nekoj drugi so 1.25 demek posigurni se
Gol Gol 1000000%Севиља има доста изгледни шанси да ја победи денес Барса.
Како нема бе 1.60 е во сл за Голубев.Како за почеток Голубев-Кудла 1. 1.50/60, не знам колку е точно квота кај нас, пошо мртвите Копачка и Спорт Лајф немаат избацено онлајн допуни.
ОнлајнКако нема бе 1.60 е во сл за Голубев.
Онлајн
Не знам само Радванска дали да ја играм...
Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава.НЕ.
За зицераши како тебе Динамо ракометот и Кејс. И само ако те слушнам дека мрчиш ако промашам.![]()
Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава.![]()