- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Swansea 1
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Swansea 1
Derby 1
Na 1000ka, sho vikate?
)) pa i uste na 1000ka
))))Arni se be sho im fali, deka ke gi pisham Plzen ili nekoj drugi so 1.25 demek posigurni seDeneska na eden kup utakmici ti se pikna vo Swansea i derby)) pa i uste na 1000ka
))))
@newcastle ?? денес ако сакаш вакви 10 евра пред почеток и 20 евра по завршеток.........или дај број од некоја згодна комшивка и така можи[DOUBLEPOST=1428737118][/DOUBLEPOST]Sock + Van Uytvanck ете ти еден дабл од мене
батка од сабајле само на ова ти текнува???? ај види дали те скокотка нешто меѓу нозете убо провери,разгледај шо се дешава......ќе најдиме и по некоја сигурица попосле не бери гајле.......Arni se be sho im fali, deka ke gi pisham Plzen ili nekoj drugi so 1.25 demek posigurni se

Gol Gol 1000000%Севиља има доста изгледни шанси да ја победи денес Барса.
Како нема бе 1.60 е во сл за Голубев.Како за почеток Голубев-Кудла 1. 1.50/60, не знам колку е точно квота кај нас, пошо мртвите Копачка и Спорт Лајф немаат избацено онлајн допуни.
ОнлајнКако нема бе 1.60 е во сл за Голубев.

Онлајн
Не знам само Радванска дали да ја играм...

Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава.НЕ.
За зицераши како тебе Динамо ракометот и Кејс. И само ако те слушнам дека мрчиш ако промашам.![]()

Овие со Баиа Маре? Не се слаби ко што знам тие матер им ебам... Иначе знам за Радванска, Гиорги е добра во сала, затоа и реков се мислам. Ама се нешто ми кажува дека Ага ќе тепа. Голубев, Кејс, Шахтјор, Реал, и дајте још једну работава.![]()