Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Је бејби, нати слепче пари, не кај вреди Барса на 1.45, Лацио ќе го стаиме :sramezliv:
Доброволец некој да ме прекрши на два дела?

Де прашања. Над колку коеф. е потребно за да ваучери у копачка и дали мора парите да се подигнат од истата кладилница кај што сум уплатил за добитно личе!?

Је бејби, нати слепче пари, не кај вреди Барса на 1.45, Лацио ќе го стаиме :sramezliv:
Доброволец некој да ме прекрши на два дела?
Јас. Лајк ти ставив кога пред две-три страни прочитав барса 3+ и марсеј 2&Т2 а после се изнервирав кога видов дека си го променил мислењето. Никогаш не менувај тип во кој си многу сигурен заради коефициентот.

И жити господ од каде очекуваше 1.75 на Барса-Реал за 3+ :eek:кога последните 7-8 натпревари им се сите ГГ3+ излезени.

Herediano-U.C.R се комедијанти по теренов, абе нека садат таму лимони, портокали нека не се брукаат со вакво местење, ебаму наркосите.

Јас. Лајк ти ставив кога пред две-три страни прочитав барса 3+ и марсеј 2&Т2 а после се изнервирав кога видов дека си го променил мислењето. Никогаш не менувај тип во кој си многу сигурен заради коефициентот.

И жити господ од каде очекуваше 1.75 на Барса-Реал за 3+ :eek:кога последните 7-8 натпревари им се сите ГГ3+ излезени.
Тргај го сместа лајкот :sramezliv:
Немам објаснување, евтина и глупа реакција од моја страна, здравје :toe:

Зебаљос ке го исплеска по умрениот Кени де шепер,2.25 коеф за победа на Хорацио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom