Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од мене две одбојки, релакс на 500

Вакифбанк-1
Трентино-160.5+

Конкарнеу - Гигнамп - 2, 1.55

Мечот се игра на неутрален терен и на вештачка трева така да домаќинот нема никаква предност. Конкарнеу се тим од 4та француска дивизија, аматерски тим. Гингамп се лански освојувачи на купот. Испаднаа минатата недела од Лига Европа, во Франција шансите за излез во Европа им се мали, па така тој излез мора да го бараат во купот. За викенд изгубија од Нант, помалку очекувано (пишував за тоа некаде, не знам дали на форум). Во претходното коло од купот ептен тесно победија со гол во 94 минута изедначија за подоцна на продолженија да победат. Меѓутоа вечерва би требало серизоно да ја сфатат работата и да го решат победникот уште на полувреме. Ќе излезат со најсилниот состав што го имаат, додека кај Конкаренеу ќе отсуствува нивниот прв стрелец, плус немањето предност поради домашен терен ова го прави зицер. И тоа на 1.55 коефициент. Бонбоба :)

Утре Весели-Томич 1.40 на Томич. Мислам дека треба да си тепа Бернард, овој Весели е брука, нарочито на тврда подлога, а и многу нестабилен тенисер. Томич од друга страна сезонава игра одлично и брка најдобар ранкинг во кариерата. Не ми е јасно зошто Чесите избрале хард за подлога а не земја, кога веќе Бердих отсуствува од Дејвис купот...

Исто и Берлок е 1 со Соуза.

@Stefan-kobe брат шо мислиш утре за Мајер со Белучи 1?..Белучи го гледав пред неколку недели и катастофален беше на земја,а гледам на тврда подлога уште полош е...

@Stefan-kobe брат шо мислиш утре за Мајер со Белучи 1?..Белучи го гледав пред неколку недели и катастофален беше на земја,а гледам на тврда подлога уште полош е...
На земја играат бе. Инаку Белучи е многу непредвидлив тенисер за кладење. Јас тврдам дека има квалитет за топ 10, ама нема во главата, а и повредите го мачат. Маер треба да добие овде, дома игра, а многу фанатична атмосфера имаат Аргентинците. Белучи не се снаоѓа баш најдобро кога е под притисок така да може кец да иде ова. Мене Симон ми е зицер против Штруф, не глеам како Штруф може да го тепа Симон.

На земја играат бе. Инаку Белучи е многу непредвидлив тенисер за кладење. Јас тврдам дека има квалитет за топ 10, ама нема во главата, а и повредите го мачат. Маер треба да добие овде, дома игра, а многу фанатична атмосфера имаат Аргентинците. Белучи не се снаоѓа баш најдобро кога е под притисок така да може кец да иде ова. Мене Симон ми е зицер против Штруф, не глеам како Штруф може да го тепа Симон.
Топ 10 на земја да, иначе далеку е од топ 10 за сите подлоги Белучи.

Топ 10 на земја да, иначе далеку е од топ 10 за сите подлоги Белучи.
По талентот бе брат. Гледај го каков е, висок околу 190, снажни удари, бомба форхенд, одличен и снажен бекенд, серва многу јака... Џабе кога нема глава, се е џабе. Мене он ми е подобра верзија на Вердаско, ама кога нема у тоа тимбата се е џабе.

Мене ме интересира Борна Чорич дал може да изненади утре. Новак ќе го среди Делич, па евентуално Борна да изедначи!?

Плус против Бразил биле..Мајер колку што го имам гледано одличен впечаток ми има остаено посебно кога го исплеска Ферер...е оваа ќе ја пишам па шо сака нека е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom