- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
vo marbet i mozzart mozhe, vo betcity verojatno znaesh deka nemozheако знае некој нека кажида не си го тупам мозокот без врска ако не бива.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vo marbet i mozzart mozhe, vo betcity verojatno znaesh deka nemozheако знае некој нека кажида не си го тупам мозокот без врска ако не бива.
Ајде бре Копенхаген!!!
На земја играат бе. Инаку Белучи е многу непредвидлив тенисер за кладење. Јас тврдам дека има квалитет за топ 10, ама нема во главата, а и повредите го мачат. Маер треба да добие овде, дома игра, а многу фанатична атмосфера имаат Аргентинците. Белучи не се снаоѓа баш најдобро кога е под притисок така да може кец да иде ова. Мене Симон ми е зицер против Штруф, не глеам како Штруф може да го тепа Симон.@Stefan-kobe брат шо мислиш утре за Мајер со Белучи 1?..Белучи го гледав пред неколку недели и катастофален беше на земја,а гледам на тврда подлога уште полош е...
Топ 10 на земја да, иначе далеку е од топ 10 за сите подлоги Белучи.На земја играат бе. Инаку Белучи е многу непредвидлив тенисер за кладење. Јас тврдам дека има квалитет за топ 10, ама нема во главата, а и повредите го мачат. Маер треба да добие овде, дома игра, а многу фанатична атмосфера имаат Аргентинците. Белучи не се снаоѓа баш најдобро кога е под притисок така да може кец да иде ова. Мене Симон ми е зицер против Штруф, не глеам како Штруф може да го тепа Симон.
По талентот бе брат. Гледај го каков е, висок околу 190, снажни удари, бомба форхенд, одличен и снажен бекенд, серва многу јака... Џабе кога нема глава, се е џабе. Мене он ми е подобра верзија на Вердаско, ама кога нема у тоа тимбата се е џабе.Топ 10 на земја да, иначе далеку е од топ 10 за сите подлоги Белучи.