Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, немаше да ги спичкам на такви глупости. Ќе си ги купев од Центротекстил сите верзии на ова (тоа на сликата го имав) и плус некои макети од авиони и коли и бродови....Па логично беше да ти ги земат,што ќе напраеше ти со тие пари на тие години??..ќе купеше по 100 пакетчиња од сите можни албуми?..или на рингишпил ќе ги дадеше?![]()
A 1-1 AKO излезе на 10 000 ќе земе 23 000 минус данокот одвај 21 000.и ако испадне х-2 од кој мост да се фрли?
Ја да сум сите можни типови на полувреме-крај би ги ставилНе заспав цела вечер ќе ја оставам вака ако е мое ке си влезе ако не Ваучер)))
Sekoja cest za livceto i za koff druze , site se molime za tebe vecer..Фала на сите за искрените желби го уплатив онака без веза колку да влезам у кладилница да не ми пишат минус не бев ни свесен вчера како се одвива ова кога видов се шлогирав, ќе ја оставам вака ако биде биде ако не здравје ке лечам депресија 2-3 дена![]()
Epa i onakaa da e pisuvano (radi reda) nema potreba tolku psihicki da pagja deckoto pa makar i za duplo pojke se rabotelo. , sepak stanuva zbor za 4.60 koff koj i ne e taka mal koff, nekoj 1.20 nemozi da pogodi a ne pa 4.60.Абе луѓе ливчето е пишувано онака, тој не се надевал дека ќе стигне до Наполи последна да му е па да размислувал како може да ја штити.
Нека си остаи вака, многу е комплицирана за штитење и доста пари требаат.
A 1-1 AKO излезе на 10 000 ќе земе 23 000 минус данокот одвај 21 000.
А дал 30 000 за овие 3 типа да ја брани
Бар ќе се пофали на фб дека е храбар и ќе го покаже само добитното 1-1![]()
Ја да сум сите можни типови на полувреме-крај би ги ставил
A 1-1 AKO излезе на 10 000 ќе земе 23 000 минус данокот одвај 21 000.
А дал 30 000 за овие 3 типа да ја брани![]()
Се изглупира Ал али ајде...