Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лајпциг мора да дава гол денес..Да им се пљукнам на појачувањата ако не бапнат барем еден гол..:icon_mrgr:Милано одбојка 1,Луги тим 1+ и Чомутов 2.Ај да видиме што ќе биде.

Па логично беше да ти ги земат,што ќе напраеше ти со тие пари на тие години??..ќе купеше по 100 пакетчиња од сите можни албуми?..или на рингишпил ќе ги дадеше? :D
Не бе, немаше да ги спичкам на такви глупости. Ќе си ги купев од Центротекстил сите верзии на ова (тоа на сликата го имав) и плус некои макети од авиони и коли и бродови....

и ако испадне х-2 од кој мост да се фрли?
A 1-1 AKO излезе на 10 000 ќе земе 23 000 минус данокот одвај 21 000.
А дал 30 000 за овие 3 типа да ја брани :pos:

Бар ќе се пофали на фб дека е храбар и ќе го покаже само добитното 1-1 :D

Не заспав цела вечер ќе ја оставам вака ако е мое ке си влезе ако не Ваучер :))))
Ја да сум сите можни типови на полувреме-крај би ги ставил

А дал 30 000 за овие 3 типа да ја брани :pos:[/quote]
Се изглупира Ал али ајде...

Фала на сите за искрените желби го уплатив онака без веза колку да влезам у кладилница да не ми пишат минус не бев ни свесен вчера како се одвива ова кога видов се шлогирав, ќе ја оставам вака ако биде биде ако не здравје ке лечам депресија 2-3 дена :)
Sekoja cest za livceto i za koff druze , site se molime za tebe vecer..
E sega jas da bev nemase pred pocetok da ja branam ke ja ostavam kako sto e, ako bilo pisano za da zavrsi x na poluvreme ke zavrsi, ako ne jbg ne e kraj sveta, tocno e se raboti za golemi pari no sto e tuka e, ako si so toj um za depresi edno dr. poarno pojke ic ne vleguvaj vo kladilnica.
Ako zavrsi x na poluvreme letaj i stitija ke izvadis dobri pari.
Malce mi e glupa logikata da se ostava utakmica x-1 za posledna kade sto igraat mn kombinaci za stitejne ali toe to.
Ova bese moe mislejne jas iskreno pred pocetok ne bi ja stitel. posle poluvreme ako e X , DA.
I da ne vlezi 2,3 casi konjace i nemas gajle :)
Ajde site sme so tebe vecer , pozz i srekno !

Абе луѓе ливчето е пишувано онака, тој не се надевал дека ќе стигне до Наполи последна да му е па да размислувал како може да ја штити.

Нека си остаи вака, многу е комплицирана за штитење и доста пари требаат.

Другарот со тикетот нека вети тука дека ќе не однесе у кафана 10 души од тука што го тупиме мозокот цел ден за него,да не му фрлиме кајгански магии па да не види пари со очи веќе :P

Со мене лесно ќе помине,не пијам јас :icon_mrgr:

Абе луѓе ливчето е пишувано онака, тој не се надевал дека ќе стигне до Наполи последна да му е па да размислувал како може да ја штити.

Нека си остаи вака, многу е комплицирана за штитење и доста пари требаат.
Epa i onakaa da e pisuvano (radi reda) nema potreba tolku psihicki da pagja deckoto pa makar i za duplo pojke se rabotelo. , sepak stanuva zbor za 4.60 koff koj i ne e taka mal koff, nekoj 1.20 nemozi da pogodi a ne pa 4.60.
Ili pak ako ne se nadevas pred vreme vo toa sto go pisuvas, poarno ic ne pisuvaj i ne vleguvaj vkladilnica mirna glava.

Другар фатено ти е ливчето Наполи ќе испадне планирај си парите како да ги сочуваш :D

Море ако фатиш планирај си да не частиш тука поќето. Ете, Битола имаме ние Император, кога сакаш повели ние те носиме ти частиш :D

Јас не смеам да пијам алкохол, не смеам да јадам скара и многу други работи. Што ќе ме частиш мене да го еб*м :(

Него озбилно сега пуштам Наполи и со сите сили ќе навивам да заврши Х-1, како јас да треба да ги добијам парите. А дечко ако не читаш уште и ако првото полувреме заврши нерешено, не се заебавај оди покриј ја да извадиш некој денар. Ако има од каде да земаш пари за уплата.

Ако не за друго, барем ако излезе Х-Х или Х-2 да има со што солзите мрсолите да си ги избришеш :D

Бар ќе се пофали на фб дека е храбар и ќе го покаже само добитното 1-1 :D

Ја да сум сите можни типови на полувреме-крај би ги ставил

Се изглупира Ал али ајде...

Nema vrska be...tie tiketi ke mu bidat,plus vo zivo so pogolema suma ke igra.
Mora na nekoj nacin plus da izleze ne smee da dozvoli vo vakva stuacija...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom