Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ме умри Барбора, имам 6 или 7 последователни промашувања против неа...

:ban:
Може ќе освои Слем со ова темпо. Исто и Вани изгледа шампион ќе го сторам, и тоа на 29 години. :busi:

Може ќе освои Слем со ова темпо. Исто и Вани изгледа шампион ќе го сторам, и тоа на 29 години. :busi:

Не е нормално ова, чесен збор. Не зборувам за парите, тоа е само уште еден бет. Се чудам како можам да направам толку лоша проценка за Барбора, тенисерка која сум ја гледал 100 пати. Едноставно не е толку добра. :cautious:

Синоќа Мона играше како машина, не знам дали гледаше, ја уби во поим Бушар.

Mainc останеш ли така 2и0-2 цел живот ќе се каам што не те играв

Одиграх го Бјелица 11.5 + тој 14 постигна а овие од Бет365 недобитен ми го дадеа,Уплатих го на 50евра

Mајнц два шута во рамките на голот два гола дадоа.:shook:

Одиграх го Бјелица 11.5 + тој 14 постигна а овие од Бет365 недобитен ми го дадеа,Уплатих го на 50евра
Ти го имаш играно најверојатно Милко Бјелица.Немања Бјелица 14 поени,ама игра за Фенер.

Панатинаикос уште неа ја чекам водеше 1 четвртина 26-6 и сега само 2 разлика води па дали е воа нормално 2 и 3 четвртина си го ладевте ли бе и да испадне веке никогаш не пишам кошарка у право бил Џони

Марсеј во 90+1 :tapp::tapp::tapp: да ти ебам и кошарка и фудбал не е хумано ова во последно време што ми се случува.

Мамето ваше Марсеј да ви го изнаебам.[DOUBLEPOST=1423862850][/DOUBLEPOST]A[DOUBLEPOST=1423862949][/DOUBLEPOST]добро за акаунт на 365бет само копија од пашапорт ли треба не може со лична карта?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom