Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
и што треба да значи ова?

Значи дека сум разменувал ПП со Харви на тој датумот што се гледа долу. Или мислиш дека намерно разменувам пораки со измислен лик за потоа да имам доказ дека не сум тој? Ако мислиш така, ти советувам итна посета на психијатар. Страдаш од манија на гонење и халуцинации, плус гледам кај тебе изразена склоност кон теории на заговор. :icon_lol:

Значи дека сум разменувал ПП со Харви на тој датумот што се гледа долу. Или мислиш дека намерно разменувам пораки со измислен лик за потоа да имам доказ дека не сум тој? Ако мислиш така, ти советувам итна посета на психијатар. Страдаш од манија на гонење и халуцинации, плус гледам кај тебе изразена склоност кон теории на заговор. :icon_lol:
Доста бе Харви....:icon_mrgr::busi:

Се имате логирано повеќе пати од иста ип адреса, тој се појави на форумот во период кога ти беше баниран, дали само на темава или на целиот форум не знам, кога ќе му ги прочиташ мислењата веднаш си помислуваш овој Ставро број 2 е на форумов, и сега кога се врати со примарниот акаунт на форумот за да не ги користиш двата акаунти веднаш правиш кладба за да се откачиш од едниот акаунт.

Доста бе Харви....:icon_mrgr::busi:

На детево над мене му фали штичка. Еднаш ме молеше да му дадам 10 евра на Скрил, го одбив, и од тогаш кова завери против мене на кајгана. :D[DOUBLEPOST=1422970388][/DOUBLEPOST]
Се имате логирано повеќе пати од иста ип адреса,

:pos:

Имам динамичка IP адреса, и ова би било возможно само ако и е швалер на девојка ми со која живаеам. :D Хмм, @Ilumious , може да провериш дали Харви некогаш се логирал од иста IP како мене?

:icon_lol:

Последно уредено:
ne, sosema drug raspon na IP e vo prasanje

И Кладилница не е повеќе тоа шо беше.

Имаше една селанка во Битола, значи буквално од на нива дојдена. Арно ама, имаше големи цицки и се мажи за еден богат битолчанец. Ја однесе на меден месец во Рим, и кога се врати од таму, ја прашаа како е во Рим. Таа мртва ладна одговори, Ни Рим не е повеќе тоа што беше... :brlav:

Шведскa Рaкoмет
Oннередс-Скoвде 2 @ 1.50

Божољац, Арнаболди, Трингелити, Антонио Веич, Багдатис, Типсаревиќ, Потито Стараче, се само дел од плеадата местачи во светот на тенисот. Давиденко не го споменувам, он е бог. Исто и Џумхур ќе го заборавев...

Од овие бегајте како од чума, нема леб на нив да се клади човек.

Back
На врв Bottom