Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еспањол се со црвен картон 50 минути и сега 10 минути пред крајот даваат гол за израмнување..какви демони се влезени во мене не е можно,ни господ не сака да фатам ..страшна работа е ова,мојата екипа да има црвен 4 гола ќе прими ама другите играат како нинџи....дури 600 денари неможам да фатам ејјјј резил страшна работа не знам што е ова[DOUBLEPOST=1422820687][/DOUBLEPOST]Класика..една ја дава и сега Милан и Порто нема да ги даде како казна..да ти ебам и кладилници и све упичку матер нека фатат младоста си ја остајв од нерви со овие ретосиве
Точно. Лани во 1/2 финалето Барса водеше 8 разлика против Флензбург и тоа во 50тата минута и на крај ич НЕ БЕШЕ нерешено и не тепаше Флензбург. Кој ти е овој муабет бе? 3-0 не можело фудбал да те заебе, а кошарка ако води 30 секогаш можело да заебе.Јок....
Во тенисот,ракометот и фудбалот не се возможни изненадувања или пак чуда како што се случуваат во кошарката..од кошарка неможиш пари да направиш,од тенис,ракомет и фудбал можиш...во кошарката не ти игра логиката со повредени играчи или кога некој тим не е во форма бидејќи секој натпревар си е различна приказна,а кај другите спортој не е така..
Во фудбалот 3-0 екипата да води невозможно е да те заеби,во ракометот 7-8 разлика да води невозможно е да те заеби..во кошарката не си сигурен и 30 разлика да водат секогаш можи да те заеби..кошарката е проклет спорт и додека не научите дека не се игра тоа ѓубре неможите да направите пари...јас кошарка години играв и пробвав логика да му барам ама оние се ненормални и ме оставија на работ од банкрот..
Која ви е оваа бе 5 дена ја зборите јас неможам да ја најдам ? дај линк од резултатиНексе сигурно, паѓање од од 4,5 коеф до 1,4 денес сите сигурни дека Нексе ќе тепа, среќа што сум рекол против наши да не се кладам
Ракометот беКоја ви е оваа бе 5 дена ја зборите јас неможам да ја најдам ? дај линк од резултати
Која ви е оваа бе 5 дена ја зборите јас неможам да ја најдам ? дај линк од резултати