Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Северна Ирска и Велс (освен Бала и ТНС) не се за конечен тип за на тикет зошто тимовите се аматерски (и многу ретко полупрофесионални у случајов Бала е полу, а ТНС е единствен тим во Велс кој е професионален (ФМ конечно да помогнеЛинфилд ќе ја врти бе?
Истото и јас чекамПалас ајде 1 гол.
Pa ako igra I eibar isto jaka odbrana kako to a ti ja igras na golovi utakmicava?![]()
Нема збор кој тим во случајов е по квалитетен, па играат против тим кој ја игра "нивната" игра и мислам дека ќе најдам лек за неа, е сеа за сигурно ќе видимеPa ako igra I eibar isto jaka odbrana kako to a ti ja igras na golovi utakmicava?![]()
Јас пиче испаднав играјки ги х2 и Тотенхем и Евертон .. исто и ДортмундДенес какви коефициенти имаат Тотенхем и Евертон овие се запнале за Челзи - Сити . Исто и КПР х2 има добар коефициент , типот на денот за мене Дортмунд 2 си го кажав од вчера . Од ракометиве Данциве некако се опуштија вчера против Словенија ама во прво полувреме ја покажаа силата кога направија 7-0 серија . Денес би требало да ја тепаат на хрватска ама тоа ќе биде потежок меч од оној вчера .
Според тебе има логика за 2 да е 1.65 а за т2 1.90?..има вредност коефициентот и вреди да се изигра..па нека победат 0-1 да ги видам
Истава утакмица два пати ме паѓа сезонава.. првата 3 комада им дадоа сеа неможат ниту еден дома да им дадат. Како ги бирам утакмициве, неверојатно.Евертон ја имам гг,3+ и од втора минута остана 0-1..очекувано