Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сандерленд Т12+
КПР Х2[DOUBLEPOST=1422702368][/DOUBLEPOST]

Eте ко шо реков

Знам дека беше во право.
Ги има многу такви како него.
Ама ги нема кога ќе погодеш.
Јас ќе продолжам да пишам анализи, еве за инат оти сум досаден. :)

Знам дека беше во право.
Ги има многу такви како него.
Ама ги нема кога ќе погодеш.
Јас ќе продолжам да пишам анализи, еве за инат оти сум досаден. :)
Не си досаден, баш правилно си пишиш предлог тип и анализа, остај другите шо зборат.

Немa пoтребa oд глумење експерт,јaс сум убеден декa aнaлизите сaмo ти му ги читaш.NHL нa игнoре.

Исто како што нема потреба ти да глумиш шериф и да кажуваш кој што треба да пишува во темава.

Челзи-Сити според мене најдобро би било да се одбегне денеска.

Челзи-Сити ќе биде многу тешка утакмица и на двете екипи им фалат доста добри играјачи, мала предност им давам на челзи бидејќи се домаќини и мислам дека нема ни да изгубат.

Абе од толку утакмици вие во Челзи - Сити се запнавте :D

@NHL остај шо ти брчат дека си досаден, за то е темата, пиши си ти и натаму само ако можиш малку порано за да можиме да ги уплатиме во нашите :)

Абе Челзи Сити не е за избегнување тоа е дерби секој може да тепа а добар коеф треба да се избегнуваат "сигурни" како Јунајтед денес

Абе Челзи Сити не е за избегнување тоа е дерби секој може да тепа а добар коеф треба да се избегнуваат "сигурни" како Јунајтед денес
Јас и двете ги избегнувам, на чисто. :D

Манчестер т12+
Реал 1или3+
Форест Греен 1или3+
Гленавон 1или3+

Дуплирање

Денес какви коефициенти имаат Тотенхем и Евертон овие се запнале за Челзи - Сити . Исто и КПР х2 има добар коефициент , типот на денот за мене Дортмунд 2 си го кажав од вчера . Од ракометиве Данциве некако се опуштија вчера против Словенија ама во прво полувреме ја покажаа силата кога направија 7-0 серија . Денес би требало да ја тепаат на хрватска ама тоа ќе биде потежок меч од оној вчера .

Денес какви коефициенти имаат Тотенхем и Евертон овие се запнале за Челзи - Сити . Исто и КПР х2 има добар коефициент , типот на денот за мене Дортмунд 2 си го кажав од вчера . Од ракометиве Данциве некако се опуштија вчера против Словенија ама во прво полувреме ја покажаа силата кога направија 7-0 серија . Денес би требало да ја тепаат на хрватска ама тоа ќе биде потежок меч од оној вчера .
Евертон и Тотенхем се најтешките во Англија за денес, Палас се зверки дома поготово од кога му дојде Пардју тренер, а Евертон немам коментар катастрофа над катастрофите ова сезона, редно е да победат ама денес не вервам

Евертон и Тотенхем се најтешките во Англија за денес, Палас се зверки дома поготово од кога му дојде Пардју тренер, а Евертон немам коментар катастрофа над катастрофите ова сезона, редно е да победат ама денес не вервам
Епа баш кога не верува никој и кога нема да ги игра никој ќе тепаат .. А денес коефициенти од 2.6 и 2.7 не се пропуштаат .

Епа баш кога не верува никој и кога нема да ги игра никој ќе тепаат .. А денес коефициенти од 2.6 и 2.7 не се пропуштаат .
за џабе не му дават тие толкав коеф. на евертон , шо знам, денес мислам ке ја искористат слабата форма на евертон и ништо чудно и да победат, денес премиер лигата најубо е цела да се прескокни по мое

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom