Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Искачам од кладилница и деца трчаат по мене викаат чичо чичо ќе ни ги уплатиш ли тикетиве викам ајде чичино купете по едно пиво и нема проблем,искачам од кладилница им ги давам тикетите и тие палење точакот и фитиљ да ги нема :pos:

Filadelfija - Minesota 1 ( 2.10 )
K. Irving + 24 ( 1.85 )
Vankuver - Bafalo 1 ( 1.55 )
Unikaha - Fenerbahce 2 ( 1.65 )

Minesota i Filadelfija momentalno se najslabite ekipi vo NBA - gostive moze da se kaze deka se uste poocajni od niv . Deneska sum ubeden deka Filadelfija ke pobedi i ke vrze vtora pobeda vo niza po taa pred 2 dena protiv Detroit koi gi pregazi so 20 razlika . Go gledav natprevarot vo zivo bidejkji mi bese posleden na tiket i izigraa mnogu stabilno i solidno celo vreme bez padovi - treba i deneska da ja pokazat istata igra a so toa da pobedat ekipa koja ima poslab kvalitet od Detroit ...

K. Irving / ako pokaze barem malce od igrata sto ja imase na prethodnive natprevari a pred se so Portland kade im dade 55 kosa , sigurno deka i deneska ke bide prv igrac vo napadot na Klivlend pokraj otsustvoto na Lebron i Lav ...

Vankuver ima potreba od bodovi za da izbori podobra pozicija vo play off , a vecerva treba da imaat lesna zadaca protiv Bafalo koi se ubedlivo posledni na tabela i po kvalitet vo NHL ..

Realno Fenerbahce se mnogu pokvalitetni od Unikaha , se borat za fajnl for i imaat imperativ za pobeda , Unikaha posledni na tabela i ova e nivniot maksimum top 16 - deneska bi igrale rastereteno ako mozat da iznenadat i nisto povekje . Iako malku imam somnez vo ovoj natprevar , sepak povekje sum ubeden deka Fenerbahce ke pobedi ..

Последно уредено:
@Riddler ajde khl za denes ja sum za Omsk
Не се за играње тие без Барулин мислам се уште не дека Костин е слаб голмана ама сепак Торпедо имаа одлична утакмица со Уфа.

ЦСКА треба да е 2ка коеф не е ич добар ама Астана се слабо играле со Череповац а ЦСКА гази се пред себе сезонава ако некој ја стигне во 2 почнува може да проба за пола саат ке пишам за другиве

Karabatic 4.5 + 1.65 padnal
Sornandihno 3.5 - 1.51 padnat
Danska 1 1.25
овие ми изгледаат троа по изгледни
20:30 Bari – Frosinone x2
Host team without players as I. Rada (defender 1/0), M. Calderoni (defender11/0), G. De Luca (striker 21/5), M. Contini (defender 14/0), F. Caputo (striker 20/7), P. Schiattarella (midfielder 2/0)

20:00 Niort – Creteil 1 (2.00)
Niort without : Bong(11/0 d)

Cretil without: Di Bartolomeo(17/0 d), Andriatsima(19/6 f, top scorer), Sangare(10/1 f) and Fofana(0/0 m)
Чек, не им треба победа за на ОИ?

Едит: Грешен пост цитирав, @Tomasino тебе требаше. :D

Едит 2: Барса 1 за инат, да видиме до кога 1.05 кошарки ќе ме дупат, мамицата нивна.

Последно уредено:
Уфа 4,5+ 1,70 ако ја стигнете дека од 3 е
СКА 1(-1,5) 1,60
Ова ми се чини како најсигурно од КХЛ Уфа после дебаклот мора да се врати а ако Череповац излезат со та голманче пак ке го кркаат а и уфа не изгледа добро во одбрана шо е добро
СКА мислам дека ке силуваат овде Атлант ке крпарат до крај на сезона после тоа е прашање дали и ке постојат како клуб

од друго во спортлајф
Исерлон 5,5+ 1,80
Олимпија 5,5+ 1,70
Гентофте 5,5+ 1,60

и ризик
Исерлон 3+ прв период 3,30
СКА да даде над 4,5 гола 2,70

п.с. ЦСКА веке 2-0

Чек, не им треба победа за на ОИ?

Едит: Грешен пост цитирав, @Tomasino тебе требаше. :D

Едит 2: Барса 1 за инат, да видиме до кога 1.05 кошарки ќе ме дупат, мамицата нивна.
Ke tepa Danska,stom jas ne ja igram dobivaat.;)

Го имам Копљар минус, и кој *** го држи бе цело второ полувреме а водат доста .. Дај извади го, стави го Степанчич ...

Ekipo sto mislite za ovie igri Paris1, Real1, Roma1, United1, Benfica 1 4.3 kof taka nesto dava u kopacka Poz

Леле срце ми застана последни 15 секунди Копљар краде иде напред ама се испичка ја врати топката, кога ја украде си викам леле готово нема минус да го даде :D иначе 3,5 - беше јак коеф 2,15 ....

два даде во прво, почна второ полувреме негде 33 минута даде 3 гола, цели 27 минути не даде гол :D

Уште првава утакмица тумба фест на Хрватска па добро е..

Да ве прашам за мислење, кој е посигурен тип Милан 1 или Фиорентина Т2?
Вака Милан ми делува посигурно, дека Парма се во криза и се, а за Дестро не сум сигурен дека ќе заигра. Ама ипак, Милан си е Милан, па шубе ми е да ги пишам. Фиорентина ми мириса на голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom