Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
decko dama za godini ne se prasuva[DOUBLEPOST=1422376257][/DOUBLEPOST]
odebi

Тркало, се познаваш дека си машко од авион. По селското его на простаците кое го вадиш по темата, по начинот на кој што разговараш, по интересите. Жените знаат да бидат напорни и иритантни, но на скроз поинаков начин.

Освен тоа, нема теоретска шанса женско по цел ден да виси на интернет и да разговара за кладење, за сите пари на светот.

Тркало, се познаваш дека си машко од авион. По селското его на простаците кое го вадиш по темата, по начинот на кој што разговараш, по интересите. Жените знаат да бидат напорни и иритантни, но на скроз поинаков начин.

Освен тоа, нема теоретска шанса женско по цел ден да виси на интернет и да разговара за кладење, за сите пари на светот.
hah vidi vaka ako se ponasa nekoj sprema mene kulturno i jas ke mu odgovoram na ist nacin, bidejki tuka retko ima takvi zato ke vrakam kako so ke si se postavat , a ti ne znam kako imas smelost da mi citiras koga so poketo clenovi tuka si lom napraen ti li najde za kultura i dolicno odnesuvanje da zborvas be, koj te gibna tebe pa so skokas ne mozis na site da mu skokas
ne se cepkaj kaj so nemas klaeno

Момци јас мислам дека ја прекардашивте со прозивките кон Стефи, дај искулирајте, имате игнор опција искористете ја тие што се иритирате. Да не дозволиме темава да биде под клуч. Тенкју

Момци јас мислам дека ја прекардашивте со прозивките кон Стефи, дај искулирајте, имате игнор опција искористете ја тие што се иритирате. Да не дозволиме темава да биде под клуч. Тенкју
ne znam so kazav tolku so se napalija site, kolku so pamtam samo eden komentar pisav Nole da se izigra, nit navrediv nekoj nit citirav ovie hienite tuka se pustija za bezvrska

28.01. - 01:00 Pittsburgh Penguins vs Winnipeg Jets

Питсбург се во лоша форма. Четири изгубени по ред, две регуларно, една на пенали и една во продолжение.
Вечер ќе бидат без двајцата најдобри играчи, Malkin (19g+32a) и Crosby (15g+36a).
Други повредени играчи ама ќе бидат на клупа вечер, Letang (9g+23a), Comeau (11g+8a), Dupuis (6g+5a) и Hornqvist (13g+16a).
Малкин и Крозби сигурно нема да играат вечер.
Можно е некој од овие повредените што се на клупа да влезат ама пак нема да бидат 100% во форма.
Fleury, GAA 2.31. Во последно време е катастрофа, прими 10 гола на две утакмици.
Greiss, GAA 2.56 ама моментално е подобар, бар јас така мислам.

Винипег се во многу добра форма со 5 победи по ред, четири во регуларно и една на пенали.
Само еден повреден ама ќе биде на клупа вечер, Perreault (15g+14a).
Само он дади четири гола од осум против Флорида.
Не беше на мразот во последните две утакмици, вечер може ќе добие шанса.
Голманите :
Pavelec, GAA 2.47
Hutchinson, GAA 1.90
Hutchinson моментално е многу подобар од Pavelec, со само четири примени гола од три утакмици, последната не прими ни еден.

Уште не се потврдени голманите и на двата тима, не се знае кој ќе биде на голот вечер.
Питсбург се без неколку најдобри играчи и не гледам како би дошле до победа вечер.
Винипег пет победи по ред, без важни повреди и подобар голман. (ако бране Hutchinson)
Мотивацијата е на страна на Питсбург да ја прекинат лошата серија ама многу тешко со повредите и против ваков Винипег.

Винипег регуларно или и ОТ
Питсбург TT 3.5- или ТТ 2.5-
Ама ќе почекам да потврдат голманите.

За Питсбург - Винипег кажав.

Колумбус се без првиот голман Бобровски, изгледа ќе бране McElhinney, GAA 2.98.
Вашингтон се со три порази по ред.
Вашингтон ТТ 2.5+ има 1.71 коефициент

Ептен паѓа коефициентот за Винипег, само заради тоа ми е некако чудна утакмицата за типување.

Јас ќе пробам вака :

Питсбург ТТ 3.5- , (1.40)
Вашингтон ТТ 2.5+ , (1.71)

2.3 коефициент

Може да ги врзам со Монтреал - Далас 4.5+ и Детроит 2 + ОТ ама ќе видам прво кој голмани ќе стартуваат.

Гледам некој прашуваше за утакмици да кажам.
Јас ќе искомбинирам нешто од ова а можно е и да додадам нешто само да видам кој голмани ќе стартуваат.
Не ве терам да ме слушате или да ги препишете утакмиците што ги кажав, ваши пари, ваше мислење.

ne znam so kazav tolku so se napalija site, kolku so pamtam samo eden komentar pisav Nole da se izigra, nit navrediv nekoj nit citirav ovie hienite tuka se pustija za bezvrska
Слободно пиши на темава, а на било каква провокација понатака воопшто не возвраќај, воздржи се до максимуН ;)

koeficientot na Cibulkova 5,20 ima nenormalno value spored mene, isto taka i +6,5 za 1,59
Ако почне да мава такви винери како со Азаренка,Серена ќе гледа финале на стрим.

Вечер,африканскиве,
Сенегал - Алжир ГГ ( 2.10)
Саут Африка - Гана 2 ( 2.20)

Двете сингл!

Ауфф каков коефициент има утре Германија против Катар 1.60. Катарциве им понудиле на играчите по 1м , стан на вештачки остров во доха и по едно масерати на секој играч доколку стигнат до 1/2 финале . Али сега ги имаат Германците на спротивната страна , прошлата утакмица тепаа против Австрија ама оваа е 2ка според мене .

ќе ја прават 7+ и двеве ред була...[DOUBLEPOST=1422378482][/DOUBLEPOST]@NHL ти си @Riddler ? или што е работава :)
Јас сум си јас тоа е друг некој али добро е шо ке ја освежи темава малце со мислења а јас НХЛ непратам иако има доста инфо за овие да се најдува

ќе ја прават 7+ и двеве ред була...[DOUBLEPOST=1422378482][/DOUBLEPOST]@NHL ти си @Riddler ? или што е работава :)

Не.

За НХЛ полесно се наоѓа инфо, повреди, голмани, се има.
Сега уште малку ќе почнат да ги потврдуваат голманите, кој ќе бране вечер.

КХЛ е малку потешко за инфо.
На официјалната страна на КХЛ има повреди и други работи ама треба да преведуваш од руски.

Аее Чесиве ... ми ги кинат живците :mad:[DOUBLEPOST=1422380224][/DOUBLEPOST]Аиии сељачишта се им ебам!!! Чист гол на крај, ја шутна 59:59 и го поништија голот бе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom