Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И ајде да не ве заеба ставро, троа математички упростено да се уклопите еве ви неколку системи
1, 2, 3[DOUBLEPOST=1422132626][/DOUBLEPOST]plus ova [DOUBLEPOST=1422132692][/DOUBLEPOST]plus ova

Последно уредено:
Да ви ебам се по список Ливерпул.

Кај гледа фифа само незнам мајката впичка на сите англиски тимој!

Океј играат милан ама тешко дека ќе победат, што ја погледав малце, најверојатно Х ќе оди.

Како бе океј играат не зафркавај, одбраната им е каша-попара Лацио еден куп шанси направија за гол уште во прво. Да не беше таа грешка на одбраната ни гол немаше да дадат..

Ете ги веќе 2:1, ако си поминат без 5 комада нека бидат среќни (инаку навивам за Милан).

Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.
Гледаш воопшто? Еднаш помина средина Милан и гол даде. Лацио милион шанси промашија.

Додека пишувам и пресврт им направија...

16:00 Gubbio - Pisa 1
U nedjelju 25.01 u 16:00h će se odigrati zanimljiva utakmica Serie B između Gubbia i Pise.

Gubbio posle 21. odigrane utakmice ima skor 7-8-6 uz gol razliku 29-23 dok Pisa ima skor 10-5-6 i gol razliku 27-16.
Dakle,moguće je da ova dva tima imaju saradnju,jer je uposljednjih 5 mečeva uvijek pobjeđivao domaćin evo rezultata:

14.09.14 LEG Pisa Gubbio 3 : 1

02.03.14 LEG Pisa Gubbio 1 : 0

27.10.13 LEG Gubbio Pisa 1 : 0

03.02.13 LEG Pisa Gubbio 1 : 0

23.09.12 LEG Gubbio Pisa 2 : 1

sto mislite?

16:00 Gubbio - Pisa 1
U nedjelju 25.01 u 16:00h će se odigrati zanimljiva utakmica Serie B između Gubbia i Pise.

Gubbio posle 21. odigrane utakmice ima skor 7-8-6 uz gol razliku 29-23 dok Pisa ima skor 10-5-6 i gol razliku 27-16.
Dakle,moguće je da ova dva tima imaju saradnju,jer je uposljednjih 5 mečeva uvijek pobjeđivao domaćin evo rezultata:

14.09.14 LEG Pisa Gubbio 3 : 1

02.03.14 LEG Pisa Gubbio 1 : 0

27.10.13 LEG Gubbio Pisa 1 : 0

03.02.13 LEG Pisa Gubbio 1 : 0

23.09.12 LEG Gubbio Pisa 2 : 1

sto mislite?

Ги начека. Сигурна соработка. На статистички примерок од 5 утакмици.

Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
За 4 гола примање 2 гола.Буквално цел наптревар само 2 шута, од кој едниот во 4та а другиот во 94та минута/
10то место (и ќе паѓа уште утре)
5 меча по ред без победа.

Она кога си ептен јак па си местиш натрпевари за титулата да ја освоиш во последно коло чисто за возбуда.

Фала Филип Мексес, очајно ми беа потребни црвени картони.

Сигурно и самиот ја има играно утакмицава дека ќе има црвен картон, друго објаснување за глупостите што ги правеше на утакмицава немам

Milan se najmizernata ekipa momentalno vo calcoto rezultatite go potvrdvat to. Edna ekipa so bila na isto ramniste so Real, Barca, Baern da ne mozi da svrzi dve pobedi so red e bruka za fudbalot, vidi im ja igrata, vidi gi igracite i se ke ti stani jasno, na ekipata mu treba totalna cistka pocnuvajki od gazdite, trenerite, igracite itn.

Другар немам ништо против тебе но разбери веќе еднаш дека Милан можат да наместат само за да победат не за да изгубат,бидејќи да изгубат му е нормално со оглед колкави мизерии се во одбраната и средината..каква класа какви бакрачи и овие 26 поени му се премногу според мене и не ги заслужуваат....Класата останувала:pos::pos:..ах како не примија уште 3 гола онака да ги изрезилат..

И јас на 2.72 коеф изиграв да падне црвен картон :)

Не играв конкретно на црвен, него ми требаа уште 3 картони за добивка од скоро 300Е, таман овој направи црвен плус Маури доби жолт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom