Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј играат милан ама тешко дека ќе победат, што ја погледав малце, најверојатно Х ќе оди.
Гледаш воопшто? Еднаш помина средина Милан и гол даде. Лацио милион шанси промашија.Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.
16:00 Gubbio - Pisa 1
U nedjelju 25.01 u 16:00h će se odigrati zanimljiva utakmica Serie B između Gubbia i Pise.
Gubbio posle 21. odigrane utakmice ima skor 7-8-6 uz gol razliku 29-23 dok Pisa ima skor 10-5-6 i gol razliku 27-16.
Dakle,moguće je da ova dva tima imaju saradnju,jer je uposljednjih 5 mečeva uvijek pobjeđivao domaćin evo rezultata:
14.09.14 LEG Pisa Gubbio 3 : 1
02.03.14 LEG Pisa Gubbio 1 : 0
27.10.13 LEG Gubbio Pisa 1 : 0
03.02.13 LEG Pisa Gubbio 1 : 0
23.09.12 LEG Gubbio Pisa 2 : 1
sto mislite?
Ги начека. Сигурна соработка. На статистички примерок од 5 утакмици.
За 4 гола примање 2 гола.Буквално цел наптревар само 2 шута, од кој едниот во 4та а другиот во 94та минута/Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Фала Филип Мексес, очајно ми беа потребни црвени картони.
Milan se najmizernata ekipa momentalno vo calcoto rezultatite go potvrdvat to. Edna ekipa so bila na isto ramniste so Real, Barca, Baern da ne mozi da svrzi dve pobedi so red e bruka za fudbalot, vidi im ja igrata, vidi gi igracite i se ke ti stani jasno, na ekipata mu treba totalna cistka pocnuvajki od gazdite, trenerite, igracite itn.Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
И јас на 2.72 коеф изиграв да падне црвен картонФала Филип Мексес, очајно ми беа потребни црвени картони.
Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
И јас на 2.72 коеф изиграв да падне црвен картон![]()