Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од евролигата кој од фаворитите ќе ја еби работата ?
Искрено најмутна ми е Жалгирис,затоа и ја избегнав.Другиве не гледам како не би излегле освен ако не ги наместат.

Јoкерит 6.5 - Фенербaхче 2. Хрвaтскa 1

Искрено најмутна ми е Жалгирис,затоа и ја избегнав.Другиве не гледам како не би излегле освен ако не ги наместат.
Незнам за тебе, ама според мене понудата денес од Евролига е целосно неизвесна. Не би ме изненадило и повеќе од еден од овие "фаворити" според кладилница да "киксне".

Незнам за тебе, ама според мене понудата денес од Евролига е целосно неизвесна. Не би ме изненадило и повеќе од еден од овие "фаворити" според кладилница да "киксне".
Не викам не посебно русиве знаат да се мрднат и така играат фати шутни,ако им појде шут може да бидат незгодни

У Копачка ногу ногу не има оде нешо математиката ...

Престатин да даде гол 1.55
Да не даде гол 1.50
1.55 значи 64,5% , да не даде 66,6 %
Весела математика

Со други зборови ако коеф да даде гол е 1.55, тоа значи дека коеф за да не даде гол треба да е 2,81 или 35,5 %.
Земи 10% макс џус шо си зима секако кладилницата , реално коеф за Престатин да не даде гол треба да е 2.73. Копачка дава 1.50
Мала кражба .

Palencia -18 2.15 (pinnacle) 10 evra uplata
Le-Havre-Chateroux 2.25 + 1.9 10 evra (pinnacle)
Huertas 11.5 - 1.71 10 evra (pinnacle)
Ajaccio 1 (-0.75) 2 koef (pinnacle) 5 evra
Tours 2 (+ 0.75) 2.3 koef (pinnacle) 5 evra

Nets under 101,5 1,9
У последните 7 утакмици Бруклин само еднаш има над 101,5 поена.
Денеска се без Дерон шо е главен плејмекер и трети скорер со 13 поена у просек.

Нетси исто се и една од екипите се најмалце дадени поени оваа сезона у просек , 95,8 од утакмица.
У последните 3 утакмици се со просек 84,3 поена. Дерон не игра против Далас , Нетси дадеа 88 поена, а игра 4 мин против Бостон ,Нетс дадеа 81 поен.

Е сеа тоа шо играт против една од најлошите екипи у лигата е мал проблем за овоа да биде сингл со поголем влог.

Кај се пиши +/- за играчи Евролига, во Бетсити?

Тие ги играм само врз база на статистика затоа и се систем 2од3 освен тоа ЕБЕЛ :pos: е таква лига со доста голови иам глеано неколку екипи од овие и тежок очај се во споредба од она шо го глеам во КХЛ.
znam deka pagjat,ete te poslusav i ja pisav na 5.5 mi falese koff i od pusta lakomost na 5.5 ja pisav , ajde da vidime ako ne dadat ste 1 gol vo prvava tretina da pisime krst na livceto :)[DOUBLEPOST=1420826980][/DOUBLEPOST]Damevski vo poslednive dena 4/12 , bravo :) ne mi se veruva koj talenat e .Drugar mi se ima preplateno kaj nego i mi puste statistika, nemoj da ste se lazele da pustate sms, ili da mu plakjate . blage veze nemat coekot.toj fakjat ama nikoj ne kazva kolku frla

Последно уредено:
Каде можам да видам поени на играчи во Евролига? Пример на Богданович денес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom