Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ne se vazhat produzhenija za hokej taka ?
konkretno za dinamo zboram, 4.5 + go imav

И мене тoa ме интересирa пoследнa нa тикет јa чекaв и мислaм декa не се вaжaт
ako e livceto vo zivo mislam deka se vazi, bidejki znam ako vo izvo uplatis kosarka i ako ima produzenija togas krajniot ishod od produzenijata se vazi..

0acea9ca3381e6cc578049b3493ab3ec.jpg

Videte go idiotov kako me zaeba , da e najtragicno 6 od ovie 7 poeni sto gi dade bea vo 1/4

Минск и Слован педери ме скинаја денес
за утре Јокерит 4,5+ 1,60 и СКА 1 1,44 за првиве мислам дека 80% ке излезат а вториве ме чуди коеф 1,44 Торпедо се мислам без тренерот кој беше казнет има некое срање овде али до утре ке видам шо е дека вакви коеф на СКА дома не им даваат

@Stefan-kobe дај таа групата се скапав бркајќи по твоите мислења.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008763439185
адд ме ако можеш.
https://www.facebook.com/groups/437113449776093/edit/
Ти си последниот член што ќе биде примен во групата. Со тебе официјално се затвара кругот на примени членови од Кајгана. Стисни таму Join за да те прифатам. И ќе има некои измени, сега ќе ве информираме со Ставро.

Другови суборци :lolzz:,

Со овој пост нема да станам мистер популарност, ама што се мора се мора. А она што се мора е да се смени правилото за 5 неуспешни обиди во играта. Мене целта ми беше да добијам квалитетни типови, а при тоа некој од вас и да заработи. Меѓутоа, во групата се напика кој стигна, и сега ми ја постираат цела понуда од 1.10 до 1.6, без никакви анализи, што ќе најдат слободно. Јас немам никаква корист од тоа, и принуден сум драстично да го сменам правилото. Од утре, оној кој ќе промаши еднаш, испаѓа од конкуренција.

Ова е моја грешка, требаше да пазам кој го примам во групата, бидејќи таму влегоа еден куп луѓе кои овде немаат напишано ниту еден пост. Следниот круг, кој сигурно ќе го има, ќе соберам поквалитетна група, со порелаксирани правила.

Значи тоа е тоа, оние кои до сега промашија остануваат до следното промашување, они кои се во серија, продолжуваат каде што застанаа.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Нинџа дај кажи дали смееме даги типуваме овие младите U18,U21?..и репрезентации и клубови?..никаде не е објаснато
Да, исто и овие дена има клупски пријателски, нив можи?

Нинџа дај кажи дали смееме даги типуваме овие младите U18,U21?..и репрезентации и клубови?..никаде не е објаснато

У18 не може, У21 може, репрезентации може. Ако сум јас нинџа, ти си Брус Ли.

И само ако те слушнам дека пак си паднал на дупла шанса..[DOUBLEPOST=1420757428][/DOUBLEPOST]
Да, исто и овие дена има клупски пријателски, нив можи?

Тие може.

Вие шо играте во Моцарт стварно ли можело да речеме од овие кошарките да се играат сите да рчеме играчи на ЦСКА на 1 тикет било + или - а не само по еден од тим на тикет ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom