Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, а овие У18 смеат да учествуват? Оти видов во групата ги има скоро пола такви :D

Среќен Божик :)

И јас ги видов, ќе ме пикнат затвор затоа што организирам комар за малолетници. :ROFLMAO:

И јас мислам дека еден тип на ден ќе биде доволен. Ако не ми се свиѓа понудата може да паузирам ден/два или обврзан сум да ставам тип секој ден?

Тaмaн си е 2 типa нa ден,тебе aкo aкo не ти oдгoвaрa игрaј пo еден нa ден

И јас мислам дека еден тип на ден ќе биде доволен. Ако не ми се свиѓа понудата може да паузирам ден/два или обврзан сум да ставам тип секој ден?

Никаква обврска, кога сакајте постирајте. Ако се оди по планот ова ќе трае до крајот на сезоаната, така да време има колку сакаш.

Абе никој не прашува за парите а 90% немаат на скрил акаунт, ама и така тешко дека ќе погоди некој.

Абе никој не прашува за парите а 90% немаат на скрил акаунт, ама и така тешко дека ќе погоди некој.

Ти погоди, јас на трансакциона ќе ти уплатам. Ич да не се секираш за парите. :)

Дечки за да не се буните околу правилата, значи финтата е да не е 1 и 4+ или 2 и 4+, или 3-0 или 0-3, нормално во зависност од тоа каде игра фаворитот, дали дома или гости. Значи секој друг резултат ви е во ваша корист, така да лесно е. Само придржувајте се до правилата, не ги повторувајте истите типови како другите и се ќе биде во ред. Иначе арно рече Кртола, али вчера веќе ми беше направен постот па ај да не преправам, али за утре ќе отворам фајл како почетен пост и така секој ден ќе биде за да може на крај лесно да се сумираат податоците. Посредено е така, со датуми и со сите нишани.

Коефициентите за фаворитите според кој билтен да ги гледам?

Па Мондонико спомна за Спорт Лајф така да од таму глеј ги. Ставро рече дека не е проблем и ако коефициентот е малку поголем, рече ќе толерира мали отстапувања. Пример ако е 1.65 може да ти го прифати типот.

Дечки за да не се буните околу правилата, значи финтата е да не е 1 и 4+ или 2 и 4+, или 3-0 или 0-3, нормално во зависност од тоа каде игра фаворитот, дали дома или гости. Значи секој друг резултат ви е во ваша корист, така да лесно е. Само придржувајте се до правилата, не ги повторувајте истите типови како другите и се ќе биде во ред. Иначе арно рече Кртола, али вчера веќе ми беше направен постот па ај да не преправам, али за утре ќе отворам фајл како почетен пост и така секој ден ќе биде за да може на крај лесно да се сумираат податоците. Посредено е така, со датуми и со сите нишани.

Да не ги испомеша работите? Може да е 1 и 4+, ако биде 3-1 нели. :) Може да е и 3-0 и 0-3. Она што не смее е доколку победи фаворитот, да не постигне 4 или повеќе голови. Значи ако фаворитот киксне си добитен и ако фаворитот победи, а даде 3 или помалку голови исто си добитен. Едноставно. :)

Да не ги испомеша работите? Може да е 1 и 4+, ако биде 3-1 нели. :) Може да е и 3-0 и 0-3. Она што не смее е доколку победи фаворитот, да не постигне 4 или повеќе голови. Значи ако фаворитот киксне си добитен и ако фаворитот победи, а даде 3 или помалку голови исто си добитен. Едноставно. :)
А ја разбрав ако даде 3 гола си недобитен, могуче е лошо да сум укапирал. Ставро помагај братеуууу :D
Едит: Така е, во право си. Сега баш читам Ставро дека рекол оти победа од 3-0 или 3-1 е во ред.

Динамо Рига - Јокерит 4,5+ 1,74
Одличен коеф и има валуе Јокерит се машини за оваа граница скоро 90% од резултатите им се 3-2 4-1 3-1 Рига е тим шо можеби ја игра последната сезона во КХЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom