- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Еј, а овие У18 смеат да учествуват? Оти видов во групата ги има скоро пола такви
Среќен Божик![]()
И јас ги видов, ќе ме пикнат затвор затоа што организирам комар за малолетници.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј, а овие У18 смеат да учествуват? Оти видов во групата ги има скоро пола такви
Среќен Божик![]()
И јас мислам дека еден тип на ден ќе биде доволен. Ако не ми се свиѓа понудата може да паузирам ден/два или обврзан сум да ставам тип секој ден?
Абе никој не прашува за парите а 90% немаат на скрил акаунт, ама и така тешко дека ќе погоди некој.
Може да ви се придружам и јас?Ти погоди, јас на трансакциона ќе ти уплатам. Ич да не се секираш за парите.![]()
Дечки за да не се буните околу правилата, значи финтата е да не е 1 и 4+ или 2 и 4+, или 3-0 или 0-3, нормално во зависност од тоа каде игра фаворитот, дали дома или гости. Значи секој друг резултат ви е во ваша корист, така да лесно е. Само придржувајте се до правилата, не ги повторувајте истите типови како другите и се ќе биде во ред. Иначе арно рече Кртола, али вчера веќе ми беше направен постот па ај да не преправам, али за утре ќе отворам фајл како почетен пост и така секој ден ќе биде за да може на крај лесно да се сумираат податоците. Посредено е така, со датуми и со сите нишани.
А ја разбрав ако даде 3 гола си недобитен, могуче е лошо да сум укапирал. Ставро помагај братеууууДа не ги испомеша работите? Може да е 1 и 4+, ако биде 3-1 нели.Може да е и 3-0 и 0-3. Она што не смее е доколку победи фаворитот, да не постигне 4 или повеќе голови. Значи ако фаворитот киксне си добитен и ако фаворитот победи, а даде 3 или помалку голови исто си добитен. Едноставно.
![]()