Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dali seuste raboti edna od ovie kladilnici evrogol ili vilhil?
Вил Хил до 6 работат значи затворено е, а еврогол уште се затворени заради лиценцата шо не му е продолжена

Ферер, со Надал за рака и назад во Шпанија чекајте си ја сезоната на земја, нема смисла да се бламирате со петоразредни тенисери

Зошто на Рио Аве значително се крева коефициентот?..да не очекуваат дека Гил Висенте одеднаш ќе станат Бенфика+ Порто и ќе му ја издупат глата?..тие кутрите 6 бода имаат во првенството,без победа цела година па во купот на еден натпревар на гостински терен ќе го наденат..ајде баш ме интересира до колку ќе се крени коефициентот за 1

@Stefan-kobe Стефане мислење за тенисиве:
Беден 2
Донској 2
Кавчич 2
Кoлшрaјбер 0-2 [/DOUBLEPOST]Инаку фудбали од мене:
Удинезе 0-2
Торино (0) 2
Џенова Х2
Чезена (+1.5) 2
Гленавон Х2
Рил (0) 1
Евертон (0) 2 и Х2
Парма ГГ
Се играат сингл, да се разбереме :)

Сасуоло би можел да го изненади денес Милан, вреди да се проба Х2 и (0) 2.[DOUBLEPOST=1420541003][/DOUBLEPOST]Селте се ме влече накај Х и тоа може да се проба.

Live:
Аталанта (0) 2.65
По тоа што погледав до сега, Џенова би требало да го изеде стапот денеска.
Знaчи ги влaдеaм итaлијaниве еј, сaмo Фиoрентинa јa утнaв и тoa прoмaши Гoмез пенaл, имaa илјaдa гoл прилики, зa нa крaј дa се зaкoпaaт сo 2 црвени. Пoсебнo ми е мерaк штo гo предвидев киксoт нa Милaн.[DOUBLEPOST=1420572220][/DOUBLEPOST]
Јас имам три кладилници во радиус од 100 метри околу мене :pipi:
Lucky you.

Ајде одиме жустро вечер Јувентус 1 !!!

Овие Лече курташак си играат со мене 1иГГ ги имам

Лече бе се да ви ебам,ако ја даде и Јуве 1иГГ 200.000 ден ќе ми земете бе се да ви изнаебам

Последно уредено:
Ајде бе мртви екипи нека падни уште еден гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom