раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
пер не се лади, дај кажи дали се рачунат кошеви у ОТ за монта да знам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пер не се лади, дај кажи дали се рачунат кошеви у ОТ за монта да знам
Ако е во Моцарт, се важат.пер не се лади, дај кажи дали се рачунат кошеви у ОТ за монта да знам![]()
Еве оваа вечер со Монта ќе се "дружиме" 19.5+ a 19 дава, то е то.
Ако е во бетсити се важат...друга кладилница со кошеви не знам така да...се важатпер не се лади, дај кажи дали се рачунат кошеви у ОТ за монта да знам![]()
Tell me bout it..пак со Џони муабетине..кој ги прави границине бе..Брук Лопез на едно ливче го фаќам + поени уште у прво полувреме !!..за нормално на тоа ливче Тадеус Јанг да заврши со ТОЧНО 13 поени од границата 13.5...Еве оваа вечер со Монта ќе се "дружиме" 19.5+ a 19 дава, то е то.
Џабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине. И јас Монта го додаов на останатите. Ако испаднат другите, ќе си го жлогнам. Плус, од кај тоа правило бе, пред 1 недела уплаќав така 2 исти и не ми кажаа такво нешто.Ако е во бетсити се важат...друга кладилница со кошеви не знам така да...се важат![]()
Ова у Моцарт ти го кажале ? Прв пат слушам за нешто ваквоЏабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине.
Теорија нема вакво нешто да е изводливо, мислам не уплаќаш на 100 000 па да ти го рече ова. Нешто утнала работа типката очигледноЏабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине. И јас Монта го додаов на останатите. Ако испаднат другите, ќе си го жлогнам. Плус, од кај тоа правило бе, пред 1 недела уплаќав така 2 исти и не ми кажаа такво нешто.
Ostaj toa, neshto beshe nervozna pa duri me prasha 18 dali imam....Теорија нема вакво нешто да е изводливо, мислам не уплаќаш на 100 000 па да ти го рече ова. Нешто утнала работа типката очигледно![]()
Да, со намалено работно времеРаботи Бетсити денес и утре?
Win.samo sto ne uplativ [emoji35]Liverpool 2
Portadown 3+
Canada 5.5+
Admiral 1
Koef 4.4+