Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
пер не се лади, дај кажи дали се рачунат кошеви у ОТ за монта да знам :icon_mrgr:
Ако е во бетсити се важат...друга кладилница со кошеви не знам така да...се важат :)[DOUBLEPOST=1420514251][/DOUBLEPOST]
Еве оваа вечер со Монта ќе се "дружиме" 19.5+ a 19 дава, то е то.
Tell me bout it..пак со Џони муабетине..кој ги прави границине бе..Брук Лопез на едно ливче го фаќам + поени уште у прво полувреме !!..за нормално на тоа ливче Тадеус Јанг да заврши со ТОЧНО 13 поени од границата 13.5...(y)

А на друго Телетович пак со 10 скока и некој дебилен 2 од 10 шут..то е

Ако е во бетсити се важат...друга кладилница со кошеви не знам така да...се важат :)
Џабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине. И јас Монта го додаов на останатите. Ако испаднат другите, ќе си го жлогнам. Плус, од кај тоа правило бе, пред 1 недела уплаќав така 2 исти и не ми кажаа такво нешто.

Џабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине.
Ова у Моцарт ти го кажале ? Прв пат слушам за нешто вакво

Џабе е се, монта ме заеба. Иначе прееска еден другар уплаќа Џеф Тиг -, Харден -, Холидеј- и Кари -. Јас и кажувам на таа пушти ми го и мене и она ми вика не може исти тикети одеднаш мора 30 мин да помине. И јас Монта го додаов на останатите. Ако испаднат другите, ќе си го жлогнам. Плус, од кај тоа правило бе, пред 1 недела уплаќав така 2 исти и не ми кажаа такво нешто.
Теорија нема вакво нешто да е изводливо, мислам не уплаќаш на 100 000 па да ти го рече ова. Нешто утнала работа типката очигледно :D

Минесота дадоа тројка во последни секунди колку да го паднам ливчето :popce::popce::popce:
А таман ги заредив фудбалите, кој ѓавол ме тераше НБА да уплатам. НБА во животов освен еднаш нерешено што погодив една утакмица на хендикеп, мислам дека НИШТО друго не сум погодил.

Теорија нема вакво нешто да е изводливо, мислам не уплаќаш на 100 000 па да ти го рече ова. Нешто утнала работа типката очигледно :D
Ostaj toa, neshto beshe nervozna pa duri me prasha 18 dali imam....

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Stefan-kobe Стефане мислење за тенисиве:
Беден 2
Донској 2
Кавчич 2
Колшрајбер 0-2[DOUBLEPOST=1420540148][/DOUBLEPOST]Инаку фудбали од мене:
Удинезе 0-2
Торино (0) 2
Џенова Х2
Чезена (+1.5) 2
Гленавон Х2
Рил (0) 1
Евертон (0) 2 и Х2
Парма ГГ
Се играат сингл, да се разбереме :)

Последно уредено:
Сасуоло би можел да го изненади денес Милан, вреди да се проба Х2 и (0) 2.[DOUBLEPOST=1420541003][/DOUBLEPOST]Селте се ме влече накај Х и тоа може да се проба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom