Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Линфилд копилината примаат гол 95 ми земаат 4000 добивка. А веќе ги имав заокружено

Оваа прилика ја користам да кажам дека посакувам сите што ги прават коефициентите во Копачка, а водено и правилата да умрат, значи сите до еден. Куртони, прееска уплаќам тикет и Атлетико намалена од 1.25 на 1.20 па морав да ставам уште една и Галатасарај ја додов и 3/4 лабаво 10-29 ја изгубија кретените и нормално ми скинаа 4000. А откако ја стаив Галата Атлетико ја вратија на 1.25, ама не можев да го видам тоа пошо брат ми уплаќаше. Мрш се да им ебам.

Да. Играм да дуплирам, а 2000 не се дуплирани со 3900 ти текнува?
Yeah+right+good+thought+you+are+right_e319b3_4618095.gif

i7j1yah.png

Стандард си правам проверки на утрешни утакмици, и си запишувам во ноутпад, и се насочувам само на нив. Други утакмици во никој случај не играм.

Правам тикети се, но овие утакмиците кои ми се со прашалник, не ни ги погледнувам.

Алавес имаше 3.70 коефициент тепа 1:3
Ексетер имаше 3.50 коефициент тепа 1:2 и тоа 1 во 2.
Шмона имаше преку 6 коефициент и води 0:1, и со оглед на тоа што играм на бет365 ќе ми дадеше висок cash out.

Тикет со над 70 коефициент, кој секогаш го пробувам со 1 до 2 евра, и ете денес не ни ги погледнав тие утакмици.

Браво!!!

Кемба Вокер 19.5+
Лилард -22.5
@3.5
Кемба Вокер играше пред една недела против Орландо,тогаш им даде 42 поени.Можда нема да го повтори тоа али пола од тие само треба да ги убаци денес.

Немам уплатено десетина дена и некако фељ ме фаќа. Ама ќе пробам да издржам уште некој ден.

i7j1yah.png

Стандард си правам проверки на утрешни утакмици, и си запишувам во ноутпад, и се насочувам само на нив. Други утакмици во никој случај не играм.

Правам тикети се, но овие утакмиците кои ми се со прашалник, не ни ги погледнувам.

Алавес имаше 3.70 коефициент тепа 1:3
Ексетер имаше 3.50 коефициент тепа 1:2 и тоа 1 во 2.
Шмона имаше преку 6 коефициент и води 0:1, и со оглед на тоа што играм на бет365 ќе ми дадеше висок cash out.

Тикет со над 70 коефициент, кој секогаш го пробувам со 1 до 2 евра, и ете денес не ни ги погледнав тие утакмици.

Браво!!!
Ова првото шо ти е 3 факториел? :icon_mrgr:
3+ требаше а? :)

абе виљареал не треба да ги исплеска елче ?

Линфилд копилината примаат гол 95 ми земаат 4000 добивка. А веќе ги имав заокружено
И јас таман се спремив да ја заокружам,и ме заокружија...:shok2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom