Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Sevilla - 1 1.65
Atl.Madrid - 1-1 & 3+ 2.25
Porto - 2 1.20
Derby - 1 & 3+ 1.60
Wycombe - 1 1.50

200/2100

Дај некој што почесто посетува Бетсити нека пише дали ова понудува за кладење во живо од вебстраната може да се игра во уплатните места кај нас или тоа е само за кладење преку интернет? Фала.

Дај некој што почесто посетува Бетсити нека пише дали ова понудува за кладење во живо од вебстраната може да се игра во уплатните места кај нас или тоа е само за кладење преку интернет? Фала.
Ги има јас ги иам приметено дека скоро се има од нив само ајде снајди се на телевизориве незнам јас овие шо игрет како ги глеет шифрине

Може,буквално е исто како што е прикажано тамо на нет, го кажуваш бројот на играта,бројот пред типот и тоа е тоа

Ги има јас ги иам приметено дека скоро се има од нив само ајде снајди се на телевизориве незнам јас овие шо игрет како ги глеет шифрине
wap.betcity.mk Ај види дaли е oвa тoс штo бaрaм

Троицки на 1.15 е најголемата превара моментално во понудата за кладење. Логично и реално е да тепа, ама на хард 1.15 на таква бараба, кхммм не фала. Мечир добро сервира и може да му направи проблеми...

Од другиве Кубот би требало да е 1, игра против Учијама. У глобала мразам да се кладам против косоокиве зашо се досадни ко мува на гомно, многу трчаат и се живо враќаат, али Кубот е искусен играч, напаѓач, оди на серва волеј доста често, така да коефициентот ми вреди.

Исто Смичек треба да го добие Копил, или Чопил, јебем ли му ја матер.

Кавчич ми е невиден зицер со Чечинато умртвениот кој знае да игра само на земјените Челенџери во Италија, ама сеуште немаат коефициент избацено.

Дa ме сaкa и мене еднaш гoспoд дa им дaл пенaл нa бредт. Алелујa. Ај сегa уште дa издржaт супер ќе биде

Gi gledam ovie BURSASPOR vo strim, i kolku samo se slabi, bez shansi i so bavna igra, ne veruvam deka ke pobedat deneska, 0:0 e 40' . Plus ovie Akshar Genclik se branat dobro :toe:

EDIT: GOL 1-0 vo 45+2, shut od 20metri od igracot na Bursa, slab shut no golmanot na Akshar so amaterska intervencija, :pos: kakov gol. p.s. samo so ovoj nacin domasnite mozea da postignat.

EDIT: Se otvori Akshahar i ete 3:0, ajdeee 1.65 :bravobe:

Последно уредено:
Newport ми ја врти од 0-1 2-1 овие дерби дебиливе ќе ме ебат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom