Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I Benfica 3+[emoji5] [emoji6] [emoji4]Со оглед дека губеа 5 разлика не е лошо.... а да беше -1 ќе беше бомба. Ајде второ пресвт обавезно
![]()
Ама ми ја даде Ливерпул дабл на корни и голови.
15 корни. 9 корни имаше до 83-та.
4+ Гол за 2-2 у 96-та.
Farense-Lexioes 1 (1.85) WINN!! Kako i sho napisav 1 kako planina golemEve vi od dvoznak i drugata utakmica, koj sakat neka ja pustit mene ova ke mi e 4to livce do sega
18:00h Gorica - Kaštela h1 - 7,5 (1.90)
[DOUBLEPOST=1419170566][/DOUBLEPOST]Farense-Lexioes 1 (1.85) - 1 kako planina golem![]()
Domakinot nema pobeda 10 kola,sega mu doagja ekipa koja e losha vo gosti,samo bod osvoija vo poslednite 8 kola, Lexioes ke igrav bez glavnite nositeli na igrata bez Moedes (mf 18/4 ,vtoriot strelec vo timot), Mendes (mf 18/1), Lenho (att 7/1) koj zaedno postignaja 15 golovi a celiot tim 22 , domainot redno e da ja prekini loshata serija.. srekno na site
Чек те бе сега ми текна нешто.
Можно ли е овие нетачниве у влада да бараат процент од парите што ни доаѓаат од обложување на нет.
Знам дека у банка трансакциите ги заведуваат како КОНСЛУЛТАНТСКИ услуги, барем во Уни Банка е така.
Да не им потпаѓаат "консултантскиве" услуги како хонорари?
дај контакт преку ППЧек те бе сега ми текна нешто.
Можно ли е овие нетачниве у влада да бараат процент од парите што ни доаѓаат од обложување на нет.
Знам дека у банка трансакциите ги заведуваат како КОНСЛУЛТАНТСКИ услуги, барем во Уни Банка е така.
Да не им потпаѓаат "консултантскиве" услуги како хонорари?
Aj kje te poddrzham i kje go ufrlam na 100tka.Бордо 2+
Интер 1
Атл Мадрид Х2
Знам дека нема да играат за атлетико Манџукич и Коке али сепак мислам нема да изгубат.
Ги пуштив за 300.