Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бордо 2+
Интер 1
Атл Мадрид Х2
Знам дека нема да играат за атлетико Манџукич и Коке али сепак мислам нема да изгубат.
Ги пуштив за 300.

Последно уредено:
Заебанаа ќе е Норвешка до крај ... ги отепаа со исклучувањава ..

Чек те бе сега ми текна нешто.

Можно ли е овие нетачниве у влада да бараат процент од парите што ни доаѓаат од обложување на нет.
Знам дека у банка трансакциите ги заведуваат како КОНСЛУЛТАНТСКИ услуги, барем во Уни Банка е така.

Да не им потпаѓаат "консултантскиве" услуги како хонорари?

Eve vi od dvoznak i drugata utakmica, koj sakat neka ja pustit mene ova ke mi e 4to livce do sega :D

18:00h Gorica - Kaštela h1 - 7,5 (1.90)

6c3f718c442f19e4.png
[DOUBLEPOST=1419170566][/DOUBLEPOST]Farense-Lexioes 1 (1.85) - 1 kako planina golem
Domakinot nema pobeda 10 kola,sega mu doagja ekipa koja e losha vo gosti,samo bod osvoija vo poslednite 8 kola, Lexioes ke igrav bez glavnite nositeli na igrata bez Moedes (mf 18/4 ,vtoriot strelec vo timot), Mendes (mf 18/1), Lenho (att 7/1) koj zaedno postignaja 15 golovi a celiot tim 22 , domainot redno e da ja prekini loshata serija.. srekno na site
Farense-Lexioes 1 (1.85) WINN!! Kako i sho napisav 1 kako planina golem :D laganica, ajde sega uste prvata , vo tek e, kakov strasen den jbt ::kezec: :D

Последно уредено:

Можно ли е овие нетачниве у влада да бараат процент од парите што ни доаѓаат од обложување на нет.
Знам дека у банка трансакциите ги заведуваат како КОНСЛУЛТАНТСКИ услуги, барем во Уни Банка е така.

А на изгубените пари кој ќе ти врати процент?? Ех во колку дебилна држава живееме.

дај контакт преку ПП

Бордо 2+
Интер 1
Атл Мадрид Х2
Знам дека нема да играат за атлетико Манџукич и Коке али сепак мислам нема да изгубат.
Ги пуштив за 300.
Aj kje te poddrzham i kje go ufrlam na 100tka.

Ath Bilbao - Atl Madrid - 2 (2.05 koff)

na 650 uplata
- mislam deka e 3 za 3 sorabotuvajne, i dovolna pricina sho me premisli da ja izigram..
GO GO GO Alt Madrid idemoo na predposlednoto livce za denes, prekrasen den prekrasna zarabotka.. Srekno na site

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom