Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
како е можно ова што се случува со дортмунд
И ја се чудам. Ај да не им иде разбирам ама барем 7-8 место ќе бидат. Ова што се случува со нив е пародија, во Л.Ш. први во првенство последни. И тоа се работи за тим што има огромен квалитет и полани играше финале Л.Ш., секоја година е во врвот, нема проблеми, се е мазно, си шиткаат по некој играч.

Prosecni kladionicar meme mode on>

Ја иам КПР - Вест Бром х2

Ја заокрожувам на 0-2 за ВБА.

YOLO! :popce::несвест::sramezliv:

Све да им ебам на овие КПР најодвратниот тим у ПЛ. :yid:

Овие гомнава Јунајтед што играат пола саат со играч поише и не можат да тепаат ,да им паднат нозете ,неупотребливи им се и онака.

Германската Бундес лига:pos:....убедливо најглупа лига со најглупи екипи..овие Вердер умрените од сите примаат по 3-4 парчиња и не знаат два паса да сврзат,ама против Дортмунд изгинаа на теренот и му правеа акции од фудбалските учебници:pos:.....одсега дефинитивно ја чкртам страната каде што се наоѓа Бундес лигата

Нече среча поштеног човека!

Attachments

• 20141220_175833.jpg
    20141220_175833.jpg
    151,6 KB · Прегледи: 43
Давајте нешто за поправка од 6 што почнуваат и покасно.
Jaс ја играм Хередиано Т12+ затоа што ако сакаат да бидат шампиони мора да дадат 2 гола беше коеф 1,95 сабајле сега незнам како се движи

ПСЖ мислат да даваат гол или пак ќе има пцуење по Ибрахимович?..истата песна секоја недела со овие клошарите...победете бе клошари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom