Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.betshoot.com/102051-Nancy-vs-Clermont-betting-tips за нанси еве ти причина зошто ја има ставено

еве ви мои два тикети мешани за денес и утре, ако ви се бендиса нешто одберете, сингл ме мрзи да ги сликам во спор лајф ми се уплатени 3те.
Прегледај го приврзокот 109777 Прегледај го приврзокот 109778
Heerenven ме поеба на овај денес, тоа што фатив пак назад вратив упм со овај малер секој ден по една на тике

Kако ти се игра 1&3+ за 1. 3 коеф незнам па не барселона и два тима против еден да играат и со две топки одеднаш не играм за тој коеф. Нека ти паднат и 7 али размисли два пати.
Koga gubis nekoj podolg period,pocnuvas da probas na pederski nacin da se izvadis,mnogu pati mi se ima deseno ovaa,te razbiram.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ја имам норвешка + во билтен беше 53,5 граница одам ја уплаќам границата се кренала на 54,5

и нормално паѓаат 54 гола лелееееееееееееееееееееееееее
Која кладионица?

Koga gubis nekoj podolg period,pocnuvas da probas na pederski nacin da se izvadis,mnogu pati mi se ima deseno ovaa,te razbiram.
Види несакам да делам памет никому али според мене за 3+ е мин 1.6 исплатливо да играм и тоа за екипи кои даваат голови. Е сега што кладилниците се паметни и се штитат јас воопшто не сум ги ставил реал, барса и баерн на тикет бидејќи колку и да се добри екипи за 3+ 1.2 коеф може да си го пикнат во газ.
За утре
Trojes AH(0) 1.8
Everton AH (0.5, 1) 1.5
Kanzas-Pitsburg 46.5 - 1.9

10383500_421477608003838_6121304135441044876_n.jpg

:lolzz::lolzz:

Каков Валуе бет беше оваа Алмерија упм ја изиграв само 2 со +1 2,20 коеф се надевам ке издржат
Издржаја :aplauz:
На утакмицава како мува за говно се залепив само што ја видов на Селта им даваат 1.40 коеф ке си речиш којзнае шо квалитет имаат па толкав коеф

Среќа шо паднав на Оксер иначе ќе ги отерав у ПМ Алба, сеа глеам изгубиле :) А демек сигурно тепаа

Издржаја :aplauz:
На утакмицава како мува за говно се залепив само што ја видов на Селта им даваат 1.40 коеф ке си речиш којзнае шо квалитет имаат па толкав коеф
На хартија се 10 пати по квалитетни ама откако си отиде Енрике ептен почнаа лошо да играат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom