Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
tuka si greska mislam imam praeno muabet so eden sopstvenik na kladilnica, vika jas ne sum zijan od tie so igrat so krupni pari, tie i da fatat pak ke si dojdat tuka i ke gi prevratat, zijan sum od tie so idat so 30 den so ke fatat 20 000 primer i gi nema cel mesec posle to, ima eden star gospodin vo bitola profesor go vikat vo eden mesec mu faka nad 100 000 so 200 den max. na livce e sega vidi ti tamu koj e pokar vo slucajot
:pos: ако постоет вакви ликој ко шо рече јас од утре престанвам да се кладам, тие што играат спортска со влогој од 20-100 денари се вечно - од кладилница, еве пробај ти незнам ни дал се кладиш ни како ни што направи табела во ексел и запишувај секој ден ден ко ке уплатиш и на крај од година ке ја споредиме твојата статистика со мојава, има повеќе начини да си + од спортска, јас сум на еден затворен форум каде што играат на истиов систем на игра 2 коефициент со еден одреден влог, можам да ти дам докази дека тие се ненормален + на годишно ниво, сепак тие се луѓе од по 30 години и имаат други приходи на пари не само од кладилница, јас сум многу помлад од нив немам ни работа и нормално неможам да се споредвам со нивните суми, ама битно константно имам вишок пари во мене и шо е најбитно не им прам забава на кладилнициве туку извлеквам некој профит :)
btw: стефи ме потсејкаш по моабетиве на просечни кладионичар(односно моабет во стилот нема + од спортска, играм за забава, а да собериш вкупно оставаат по 5000 денари месечно)

:pos: ако постоет вакви ликој ко шо рече јас од утре престанвам да се кладам, тие што играат спортска со влогој од 20-100 денари се вечно - од кладилница, еве пробај ти незнам ни дал се кладиш ни како ни што направи табела во ексел и запишувај секој ден ден ко ке уплатиш и на крај од година ке ја споредиме твојата статистика со мојава, има повеќе начини да си + од спортска, јас сум на еден затворен форум каде што играат на истиов систем на игра 2 коефициент со еден одреден влог, можам да ти дам докази дека тие се ненормален + на годишно ниво, сепак тие се луѓе од по 30 години и имаат други приходи на пари не само од кладилница, јас сум многу помлад од нив немам ни работа и нормално неможам да се споредвам со нивните суми, ама битно константно имам вишок пари во мене и шо е најбитно не им прам забава на кладилнициве туку извлеквам некој профит :)

Колку може да е минус тој што игра на 20че ? Секој ден да пишува пак нема да премине 8000ки, а еднаш од цела година и обратно да ги пишува пак ќе биде добитен.

Па да не претерам, ама едно 80%од играчите во кладилниците играат на мали уплати. Под тоа не подразбирам по 2-30 денари, туку до некоја повисока граница од 5-600 денари. Со оглед на тоа што уплатите во овој интервал зафаќаат голем дел од вкупната уплата, кладилницата не може да не биде во ќар од нив, затоа што воопшто и нема да биде.

ne se kladam na veliko, zato so mojot budzet to ne go dozvolva :) e sega si pratam odredeni ekipi si analiziram forma, povrdeni igraci, itn. i si ckrtam po nekoe livce vo vikend,poketo sum plus ne kuznaj kakov ama sum plus[DOUBLEPOST=1418949633][/DOUBLEPOST]
Колку може да е минус тој што игра на 20че ? Секој ден да пишува пак нема да премине 8000ки, а еднаш од цела година и обратно да ги пишува пак ќе биде добитен.
to sakam da mu objasnam deka tie igraci so 20 den ne se minus nikako bidejki igrat so nivni pari od kladilnicata, a igracite so golema uplata od startot se minus neli danok zadrzva kladilnicata

i retko koj e plus od kladilnica ne rekov deka nema takvi ama kladilnicata e sekogas vo plus sekogas, pred nekoe kolo liga evropa site utakmici ko izlegoja kako so treba praev muabet so edna so raboti v kladilnica me interesiras ekolku imat za isplata 30 000 den samo zamisli, a zamisli koga ne izlegvat kako so treba dovolno e eden favorit da kiksni za da bidat vo plus tie, izbegavme od temata malce ama ako :)

Што има врска тоа, нели гледаш 2 недели не ебат натпревариве никој неможе да склопи како што треба еден посран тикет.....

:)
btw: стефи ме потсејкаш по моабетиве на просечни кладионичар(односно моабет во стилот нема + од спортска, играм за забава, а да собериш вкупно оставаат по 5000 денари месечно)
nikoj ne rece deka igram za zabava, nitu pak mi ima teknato statistiki da pram kolku sum dala a kolku sum zela od kladilnica, bidejki ti kazav ne igram na golem vlog, samiot fakt deka ne rabotam i ne zavisam od domasnite a mozam da si dozvolam da izlezam v grad da se napijam da se najadam i da si podkupam nesto so mi treba izgleda sum plus

ne se kladam na veliko, zato so mojot budzet to ne go dozvolva :) e sega si pratam odredeni ekipi si analiziram forma, povrdeni igraci, itn. i si ckrtam po nekoe livce vo vikend,poketo sum plus ne kuznaj kakov ama sum plus[DOUBLEPOST=1418949633][/DOUBLEPOST]
to sakam da mu objasnam deka tie igraci so 20 den ne se minus nikako bidejki igrat so nivni pari od kladilnicata, a igracite so golema uplata od startot se minus neli danok zadrzva kladilnicata
ако знајш како да играш не ни ти треба голем буџет, шо мислиш јас сум почнал со 1000 евра и играм? место да уплаќаш цела недела ливчиња по 50 ден собери и уплати со 500 денари(чист пример јас последниот пат бев кренат на околу 30 000 повеќе од пола ги потрошив, после фати лоша серија и почнав од ново знам првиот тикет ми беше со 400-1200 денари и во период од 20тина дена напрајв 40 000, нормално и ова е редок случај да се погоди толку добра серија, ама кога вејќе ке напрајш своја банка од пари, ако се држиш до константен влог немојш никако да потониш и секогаш ке си + со овај стил на игра) @Атомската мравка мн глуп пример даде јас непознавам таков некој шо секој ден уплаќа само по едно ливче од 20 денари, горе долу тие се тука можда еден месец ке се + некој денар после 5 месеци нема да видат добитно ливче на крај ке испаднат - на годишно ниво

Кладилниците се во кар од оние шо играат таканаречени народни тикети дали 0било за 20 50 100 небитно на нив се кари најмногу пари затоа што ако 1000 изиграат сингл денес со по 1000ка 500 ке фатат на коеф 2 и ке остане ништо за нив а овие ко ке направат низалки шо ги викам јас со 10 утакмици на нив тешко дека од 1000 500 ке фатат т.е. 5 дали ке фатат е прашање

Што има врска тоа, нели гледаш 2 недели не ебат натпревариве никој неможе да склопи како што треба еден посран тикет.....
sansite da fatis poke utakmici na eden tiket se mnogu mali barem kolku so gledam tuka od nekolku licnosti poketo se kar tie so igraat singl e sega koj kako ima uslovi is sredstva da igra singl to e druga prica, eden favorit da rikni ke povleci eden kup tiketi[DOUBLEPOST=1418950325][/DOUBLEPOST]
ако знајш како да играш не ни ти треба голем буџет, шо мислиш јас сум почнал со 1000 евра и играм? место да уплаќаш цела недела ливчиња по 50 ден собери и уплати со 500 денари(чист пример јас последниот пат бев кренат на околу 30 000 повеќе од пола ги потрошив, после фати лоша серија и почнав од ново знам првиот тикет ми беше со 400-1200 денари и во период од 20тина дена напрајв 40 000, нормално и ова е редок случај да се погоди толку добра серија, ама кога вејќе ке напрајш своја банка од пари, ако се држиш до константен влог немојш никако да потониш и секогаш ке си + со овај стил на игра) @Атомската мравка мн глуп пример даде јас непознавам таков некој шо секој ден уплаќа само по едно ливче од 20 денари, горе долу тие се тука можда еден месец ке се + некој денар после 5 месеци нема да видат добитно ливче на крај ке испаднат - на годишно ниво
taka de taka te sfakam[DOUBLEPOST=1418950408][/DOUBLEPOST]
Кладилниците се во кар од оние шо играат таканаречени народни тикети дали 0било за 20 50 100 небитно на нив се кари најмногу пари затоа што ако 1000 изиграат сингл денес со по 1000ка 500 ке фатат на коеф 2 и ке остане ништо за нив а овие ко ке направат низалки шо ги викам јас со 10 утакмици на нив тешко дека од 1000 500 ке фатат т.е. 5 дали ке фатат е прашање
e sega zboravme za luge so igraat so 20 den ti kaj zamina, 1000 den. denesno vreme ne e niska uplata

Јас мислам утре најубо е да се одмори да не се игра ништо , или нешто на поситно , и сабота УРА :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

e sega zboravme za luge so igraat so 20 den ti kaj zamina, 1000 den. denesno vreme ne e niska uplata
Незнам таму од кај шо си дали не е ниска уплата ама овде ја ко ке седнам обично за викенд да прам тикет во кладилница како фрчат илјадарки после 3 ипол сабота на утакмици било во живо било пред почеток јас не би се осмелил ни 50 денари да стам на такви утакмици има еден тип шо јас овие ги играм за 30 -50 он 500ки им лупа народниве така да јас ќар неделава некој 7000 тој 70 000.

to e jbg ne se ceni parata denesno vreme a toj so klava bez strav tolku pari sigurno ne gi zarabotva so pot[DOUBLEPOST=1418951747][/DOUBLEPOST]decki jas ve napustam dobra vam noc, spijte ubo za utre so bistri glavi da fatite nesto i vikendaski da gi potisnite salam bez razlika koj kako igra i koj kolku klava na tiket srekata neka ve posluzi ;)

Последно уредено:
Dzabe samo se ubeduvate.. Nema coek sho ke kazi od kogo se poveke + a od kogo -. Sekoj razlicno igra neznaci deka ako nekoj igra so 5000,10 000 e poveke vo kjar od nekoj sho igra so 20,30 50 denari .ima ljuge so pisat so 50 denari i vadat edna prosecna plata mesecno bez lakomenje.. Ima nekoj igra so 6000 i istite pari gi vrti na sekoe , a ima i vo dobra zarabotka sho e ima isklucoci.
-Cist primer so mene igrav na visoki uplati i do 12 000 uplata stignav. Jas otidov vo dlabok - priznavam, i toa ne od neznaenje tuku od lakomost. Pocnav so duplirajne na 1.90 ili 2.00 koff sobrav nekoj si 30,40 000 za mesec i nekoj den, i od togas pocna loshoto. Od pusta moja lakomost stignav i da uplakjam po 5 koff na 5,6 000 denari uplata :facepalm: bev so mislata ako bidi da bidi vo rok od 7,8 dena go izgubiv celiot moj kjar i otidov vo minus i to traese 5,6 meseci koga ke fatev koga istite pari gi vrtev koga ke se krenev pa pak ke padnev se na se vo vo minus vlegov. ... katastrofa ziva bev.
- sega igram so od 50 do 1000 denari uplata najcesto 200,300,400,500 i pram dobivki do kaj 900,1 000 denari da mi dojdat cisti. Poveke mi odi biznisot i pomalce nervoza jadam i ne se tresam sho e najvazno, jas ja nauciv lekcijata i nema nazad

Za utre najdov edna dobra utakmica kosarka
C.Zvezda - Laboral 2 3.10 koff
http://www.rezultati.com/utakmica/t85CH10k/#detalji

koj sakat neka ja izigrat mene mie na spisokot za 2ka

- Ako pobedi zvezda pak ke padni so Galatasaray, ci navivaci vo istanbul ubija navivac na c.zvezda, i to dodatno ja komplicira rabotata i mozno e namerno da ja izgubat utakmicata. So poraz zvezda gi dobiva ( CSKA,Barsa,Real,Fener ,Efes )koj ke ja napolnat arenata i dobro ke zarabotat.
Eve edno interesno mislejne , koj so sigurnost utre ja probvam 2ka. sve e mozno

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom