Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Порто го доминираше целиот меч со Бенфика, само ете, добија поклон голови Бенфика.
Првиот од аут му фрлија топка директно во пет метри, а ла Рори Делап, а спиеше одбраната на Порто.
Вториот гол, голманот ја одби кратко, на тањирче.

Џабе и стативи, и зицери и шанси на Порто.

Уште 10 пати сега да играат Порто и Бенфика, 10 пати ке ги победи Порто.

Сигурен сум дека ке ги стигнат до крај, иако овој резултат ги врати на -6 во поглед на Бенфика.

моабет на место :bravobe: Порто е за класа појак тим од Бенфика реално годинава, мн појак состав на хартија и резултати во ЛШ, дај гледајте малце реално на работиве, една утакмица меѓусебен изгубиле Порто дома, а и покрај то имаја 3-4 пречки/стативи и пубо играја и послаби се? значи лани Барса беше појака од Реал ги победи 2 пати во ла лига :tapp: а за моабетот нервози 90 мин за 1,10 ти посакувам среќа на утакмиците шо ги бркаш X во 1 за 5,50 коефициент, ваљда помала е нервозата ко ке падниш на поголем коефициент според вашиве моабети
dali se za klasa pojaki godinava ke vidime, krajot go krasi deloto, ja gledav utakmicata i 1000 precki da imaja Benfika lezerno gi tresna od zemja, za utakmici x -1 ne si ja imam probano srekata tamu nema ni da se obidam , a za 1.10 koef. kazi mi ti mene so ti kreva na dobivka, primer ja imas nekoja utakmica 2.00 koef. i mu dodavas uste edna za 2.20 ako se isplaka togas igrajte i ne kukajte ko ke ve akni nekoja takva

dali se za klasa pojaki godinava ke vidime, krajot go krasi deloto, ja gledav utakmicata i 1000 precki da imaja Benfika lezerno gi tresna od zemja, za utakmici x -1 ne si ja imam probano srekata tamu nema ni da se obidam , a za 1.10 koef. kazi mi ti mene so ti kreva na dobivka, primer ja imas nekoja utakmica 2.00 koef. i mu dodavas uste edna za 2.20 ako se isplaka togas igrajte i ne kukajte ko ke ve akni nekoja takva
епа види на влог 5000 денари 1,10 ти менува 500 денари, јас играм на такви ситни коефициенти(1,30,1,25,1,20,1,15,1,10,1,05) и од 100 да речиме утакмици по 1,10 ке заебат 10, многу нормално дека ке играм некој зицер 1,10 него да додам некоја утакмица 2,00 коефициент, а ако вејке имаш утакмица шо сакаш да ја изиграш 2,00 коеф нормално нема да додајш 1,10 за да ти крени добивка

ima ljuge sho igrat na mn visoki uplati, i da vidis i to kako mu znaci toa sho mu go kreva koficentot od 2.00 na 2.20 . i to kako mu znaci utakmica so 1.10 kof. a za nas sho igrame so 500,1000 200 , 50 zvuci smesno ama ne e taka

Последно уредено:
епа види на влог 5000 денари 1,10 ти менува 500 денари, јас играм на такви ситни коефициенти(1,30,1,25,1,20,1,15,1,10,1,05) и од 100 да речиме утакмици по 1,10 ке заебат 10, многу нормално дека ке играм некој зицер 1,10 него да додам некоја утакмица 2,00 коефициент, а ако вејке имаш утакмица шо сакаш да ја изиграш 2,00 коеф нормално нема да додајш 1,10 за да ти крени добивка
5000 den da rizikuvam za 500 den ? nedomakinluk ti e to be, pa uste i 1.05 , pa pod klubot da mi se javi pretsedatelot da mi reci denes dobivame 5 razlika i ne ja igram za takva klosarska kvota , ti imas 5000 vo tebe so korist ako imas 5500 ili biznisot e takov a, e duri ima vakvi igraci ke strizat kladilnicite moe mislenje e to e sega mozi vie si ste kar od takvi igri, ednas da te rokni edna takva ti treba 15 takvi d agi brkas posle za da si gi vratis tie 5000.

Утре Баерн Х, па неможе на полусезона да освои лига ....:unsure: 11 бода бегаат
edna drugarka go brka Majnc 10 kola nikako da go fati, se si mislam utre ke mu se posreki Baern ima povredeni igraci Benatia,Alonso, Levandovski nema da igrat so ne mora da znaci Imat zameni za niv ama ...

Што убаво си кажав вчера све што е фаворит ќе ебе денеска, како не пуштив едно системче со 100 денари ќе фатев јака пара :icon_lol:

5000 den da rizikuvam za 500 den ? nedomakinluk ti e to be, pa uste i 1.05 , pa pod klubot da mi se javi pretsedatelot da mi reci denes dobivame 5 razlika i ne ja igram za takva klosarska kvota , ti imas 5000 vo tebe so korist ako imas 5500 ili biznisot e takov a, e duri ima vakvi igraci ke strizat kladilnicite moe mislenje e to e sega mozi vie si ste kar od takvi igri, ednas da te rokni edna takva ti treba 15 takvi d agi brkas posle za da si gi vratis tie 5000.
:pos:ме пресмеа да си жива и здрава, не реков дека играм сингл 5000 на 1,10 коеф, туку ти кажав колку пари менува, играм на 2 коефициент(по 500ти пат пишам на темава досадно ми стана веќе) ама не сингл туку на вакви ситни коефициенти, иначе да знајш кладилнициве живеет од тие шо игрет секој ден по 10 ливчиња по 20-30 денари, не се секирај за мене јас водам статистика и веќе долго време сум + од спортскава, само сакав да ти ги појаснам некој работи :icon_lol:

:pos:ме пресмеа да си жива и здрава, не реков дека играм сингл 5000 на 1,10 коеф, туку ти кажав колку пари менува, играм на 2 коефициент(по 500ти пат пишам на темава досадно ми стана веќе) ама не сингл туку на вакви ситни коефициенти, иначе да знајш кладилнициве живеет од тие шо игрет секој ден по 10 ливчиња по 20-30 денари, не се секирај за мене јас водам статистика и веќе долго време сум + од спортскава, само сакав да ти ги појаснам некој работи :icon_lol:
tuka si greska mislam imam praeno muabet so eden sopstvenik na kladilnica, vika jas ne sum zijan od tie so igrat so krupni pari, tie i da fatat pak ke si dojdat tuka i ke gi prevratat, zijan sum od tie so idat so 30 den so ke fatat 20 000 primer i gi nema cel mesec posle to, ima eden star gospodin vo bitola profesor go vikat vo eden mesec mu faka nad 100 000 so 200 den max. na livce e sega vidi ti tamu koj e pokar vo slucajot

tuka si greska mislam imam praeno muabet so eden sopstvenik na kladilnica, vika jas ne sum zijan od tie so igrat so krupni pari, tie i da fatat pak ke si dojdat tuka i ke gi prevratat, zijan sum od tie so idat so 30 den so ke fatat 20 000 primer i gi nema cel mesec posle to, ima eden star gospodin vo bitola profesor go vikat vo eden mesec mu faka nad 100 000 so 200 den max. na livce e sega vidi ti tamu koj e pokar vo slucajot

Ретко ретко преретко можеш да најдеш таков

Ретко ретко преретко можеш да најдеш таков
i retko koj e plus od kladilnica ne rekov deka nema takvi ama kladilnicata e sekogas vo plus sekogas, pred nekoe kolo liga evropa site utakmici ko izlegoja kako so treba praev muabet so edna so raboti v kladilnica me interesiras ekolku imat za isplata 30 000 den samo zamisli, a zamisli koga ne izlegvat kako so treba dovolno e eden favorit da kiksni za da bidat vo plus tie, izbegavme od temata malce ama ako :)

Општо позната работа е дека кладилниците заработуваат доста од малите уплати на тикети, од едноставна причина што ги има многу.
Имаш правено муабет со сопственик на кладилница? :icon_lol:

Општо позната работа е дека кладилниците заработуваат доста од малите уплати на тикети, од едноставна причина што ги има многу.
zavisi od denot, ima den koga nekoj ke uplati edna utakmica 5000 evra na primer i ke go padni a so sitni pari kolku ke uplatat ziti oci[DOUBLEPOST=1418949191][/DOUBLEPOST]
Имаш правено муабет со сопственик на кладилница? :icon_lol:
sopstvenik ako mozi da se reci vo Bitola gi imase poke takvi kladilnici evrogol, sportko itn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom