Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Олимпиакос ќе ги тепа Галата? Брз одговор, фала :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Олимпиакос ќе ги тепа Галата? Брз одговор, фала :)

Со оглед на тоа дека Галата нема никакви шанси,мислам дека да.
Дури и победа на Галата не и одговара бидејки има послаб дуел со Нептунас,така да секако е испадната.
Квалитетот е на страната на грците сигурно,ако не прават некакви матни работи треба да биде 2.
Мада и тие се сигурно прво место,ако ти е за повисока уплата не ги чепкај.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Со оглед на тоа дека Галата нема никакви шанси,мислам дека да.
Дури и победа на Галата не и одговара бидејки има послаб дуел со Нептунас,така да секако е испадната.
Квалитетот е на страната на грците сигурно,ако не прават некакви матни работи треба да биде 2.
Мада и тие се сигурно прво место,ако ти е за повисока уплата не ги чепкај.
Не ми е за висока уплата, денес на ситно идам. Фала ти и ако имаше нешто друго +/- на ситно да сврземе кажувај

Не ми е за висока уплата, денес на ситно идам. Фала ти и ако имаше нешто друго +/- на ситно да сврземе кажувај

Од кошарките или?
Реал - Ефес треба да биде 1 ,првата ја изгубија шпанциве,така да сега за прво место во групата опција им е само победа и ништо друго.
Плус победата мора да биде над 2 разлика.
Валенсија и Нептунас играат небитна утакмица но мислам дека ќе добијат шпанците,се посрамотија во групава,испаднати се сигурно ама би требало да одиграат за публика и да победат денес.

• Ми се допаѓа
Од кошарките или?
Реал - Ефес треба да биде 1 ,првата ја изгубија шпанциве,така да сега за прво место во групата опција им е само победа и ништо друго.
Плус победата мора да биде над 2 разлика.
Валенсија и Нептунас играат небитна утакмица но мислам дека ќе добијат шпанците,се посрамотија во групава,испаднати се сигурно ама би требало да одиграат за публика и да победат денес.
Реал има релативно голема граница од 9,5 поена за хендикеп, ризични ми се овие високи граници иако Нимбрук го пратам и ги фаќам често до високи граници (25,5). Ајде утре ќе те барам за мислења, има повеќе утакмици..

Галатасарај се во финансиски проблеми и неколку играчи си заминаа, згора на то и еден од најдобрите сезонава Ерцег се повреди и нема да игра против Олимпијакос
Инаку не е точно дека не му треба на Галата, со победа и одредени калкулации можат да одат понатаму, точно е шо не му треба на Олимпијакос кој оди понатаму како лидер
Сепак, со заминувањето на важни играчи и повредите би требало да биде 2 @1,65

• Ми се допаѓа
Галатасарај се во финансиски проблеми и неколку играчи си заминаа, згора на то и еден од најдобрите сезонава Ерцег се повреди и нема да игра против Олимпијакос
Инаку не е точно дека не му треба на Галата, со победа и одредени калкулации можат да одат понатаму, точно е шо не му треба на Олимпијакос кој оди понатаму како лидер
Да али со оглед на тоа дека играат Грци против Турци не верувам дека ќе има пуштање. :D

Во право си,Галата дома победила 20тина разлика со Нептунас,додека овие дома само 10,мене @Stefan-kobe ме прелажа дека не им требало.:sneaky::neetaka:
Ова менува доста работи,Нептунас нема да се предаде лесно со Валенсија.
@Me2

• Ми се допаѓа
Не беа буквално исти муабетиве вчера за Партизан ? :D

1,81 е за 2ка на Олимпиакос, солиден коефициент.

Да али со оглед на тоа дека играат Грци против Турци не верувам дека ќе има пуштање. :D
Да, ама и додатно ќе се игра пред празни трибини, а и судиите обично свират за Олимпијакос онака малку поќе
Искрено без разлика на повреди и други чуда, да можеше да има навивачи, салата ќе беше полна, и ќе ја пробав 1 @2.30, ама вака не ја играм ќе ја гледам рајат :icon_mrgr:
Во Евролига секогаш е тешко да се победи нагости кај Галатасарај, со поддршка од трибини има такви примери и од минатите сезони кога паднаја ЦСКА,Олимпијакос, а сите други му беа победени, и сезонава така, само со Лаборал катастрофално изиграја играчите

па нормално дека ќе нема али подобри се овие него ли Галата со 7 играчи што остана во тим..

I za denes ima nesto od SEHA.:zloo:
Tatran-Meskov -54.5:shok2:
Ovie Meskov so odenje rakomet igraat,plus crven karton ima eden od najbrzite bekovi Nikolenkau(zaradi tepacka).
Mislam deka lesno ke odi minus ovaa.
So onaa igra so ja igra Meskov cudo treba da se sluci da prefrlat.
Osven ako ne ja mestat.
E sea Vesprem-Vojvodina.
So da se izigra ovde?
Ovie Vojvodina se slabi epten,ako saka Vesprem 40 ke zakaci.
Ke razmislam ovde,sepak Seha liga e kurtasak.
Nant-PSG
Vo forma vleze Pariz vo prvenstvoto.
Nant e dobar tim posebno doma.
Da go nemaa Omejer ke ja pisev H1,vaka poveke na dvojka me vleci.
Gledam Nant e dosta efikasen doma,za T1 e 27.5,mozebi e podobro vaka da se proba.
Ne mi se veruva da e tolku tvrda utakmica kako minatata vo kupot.
Edinstveno ako se razbrani budalata Omejer.
Znaci Meskov minus i Nant aT1+.
Nek se ugode.:pistoldz:

Денеска ќе играм се обратно и х полувреме на систем, шо ги ебам шо ги сечам осеќам ќе биде заебан ден :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom