Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може помош колективно , да видам мислење од поискусни во кладење :D
Имам банка од 1000, не е многу, али немам во план да бркам многу големи добивки.Како е најдобра стратегија според вас да ги изменаџирам и да бидам во плус, прогресија некоја или нешто у тој стил што ви изгледа најдобро и би препорачале.
Фала унапред :ojeaa:

Проклето суштество сум јас џабе..нема теорија да влези за мене утакмицата па шо сака нека е

Тоа е среќата наша, од толку натпревари ќе се фатиме на куп за кој на никој не го боли курот и игра со 3-ти состав

Ливерпул еднаш нема да ги пишам на тикет и растураат нормално

Него малце дебилно ја избегнав Дортмунд..а мислев кец да ја играм, и на крај си помислив дека од дамна не дале 2 гола, утакмиците на Волфсбург секогаш резултираат со многу голови па најпаметно би било Т1 2+ да ја играм ваљда има топ квота...и после видов дека помала била за Т1 него ли за кец ама..:toe: :D

Без рaзликa дaли ќе ми јa дaде Андерлехт, oфицијaлнo престaнувaм дa игрaм нaрoдњaци. Не oти мнoгу ги игрaв вo пoследнo време oнaкa oд куртaшaк нa 50-100 aмa ни тие пaри не им ги дaвaм веќе нa клaдилниците.

Без рaзликa дaли ќе ми јa дaде Андерлехт, oфицијaлнo престaнувaм дa игрaм нaрoдњaци. Не oти мнoгу ги игрaв вo пoследнo време oнaкa oд куртaшaк нa 50-100 aмa ни тие пaри не им ги дaвaм веќе нa клaдилниците.
Не јади бубрези бе 0-2 е

Денес колку уплатата да се врати, тибам тие плоешти, па после тие ерланген и на крај енергиа торун жените да ги наредам и по еден доги на секоја :boksix::pusigo::sekcza::sekc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom