Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
najdov edna dobra utakmica
Kosarka:
STRASBOURG - PARIS-LEVALLOIS 2 (3.20)
WINN 71:75.
-stramota na vakov singl da izlezam samo 400 denari kjar.. ama onie guskine francija neznam sho da recam:mad: na edno singl ja fativ 2ka , na drugo h2 so francija t2+ svrzana, a francija mi bese edna od posigurnite za denes drva umreni :tapp::facepalm:.

Последно уредено:
WINN 71:75.
-stramota na vakov singl da izlezam samo 400 denari kjar.. ama onie guskine francija neznam sho da recam:mad: na edno singl ja fativ 2ka , na druo h2 so francija t2+ svrzana :tapp::facepalm:.
Ја па поминав од тренинг накај кладилница за да пуштам едно НБА и викам чек у живо ќе изиграм нешто. И на 2-3 резултат ја ставам Валенсија остаток 1, на 0-2 Реал да даде поише од 3.5 и гледам на резултати 3 разлика води Германија против Франција и 1.90 коефициент за да тепаат. Па викам ќе ги стаам ич не ги ебам. Само што ја ставив израмнија Франција, али до крај утакмицата беше егал. На 24-23 Германија имаше напад и минута до крај, напад кој нормално не го искористија, примија гол и пак имаа некои 10-15 секунди за да дадат гол ама не дадоа. Ќе беа слатки 500 денари ама нема везе битно главниот тикет влезе. :D

Ја па поминав од тренинг накај кладилница за да пуштам едно НБА и викам чек у живо ќе изиграм нешто. И на 2-3 резултат ја ставам Валенсија остаток 1, на 0-2 Реал да даде поише од 3.5 и гледам на резултати 3 разлика води Германија против Франција и 1.90 коефициент за да тепаат. Па викам ќе ги стаам ич не ги ебам. Само што ја ставив израмнија Франција, али до крај утакмицата беше егал. На 24-23 Германија имаше напад и минута до крај, напад кој нормално не го искористија, примија гол и пак имаа некои 10-15 секунди за да дадат гол ама не дадоа. Ќе беа слатки 500 денари ама нема везе битно главниот тикет влезе. :D
abe ostaj rezil. vo prvite 10 min davat 7 gola, vo drugite 20 minuti samo 7 gola , cist zicer promase od piker ta krastosanata i to cela stativa predposleden napad, samo za jas da ne fatam. izlegov 400 vo vkjar za denes ama ne e to to , za eden eban gol zicer promasen , mozese denes da go zaokruzam denot so 2 000 dobivka. i to zavrse kaj sho boli najmnogu na granica

@Tomasino
Утре мислам редно е Металург да тепа така? Овие Раднички се на ниво на Пелистер? Или ви го вреѓам тимот со споредбава ? :D
Пелистер за Металург и Раднички е Вардар бе...:oeoeoe:
Искрено,јас не би уплатил на Металург ни 5 денари,па макар и Лино самиот да ми јави и да ми речи ЧУЈ,МОЖЕШ СТРПАТИ САВ ТВОЈ НОВАЦ НА НАС...:гик:
Ако би играл на СЕХА би играл хендикеп кец за Раднички,не се толку лоша екипа,посебно дома..
Имаат солидни бекови,Шмигиќ шо беше и во Вардар и Металург е таму,не се толку отепани,иако имаат само една победа и нерешен резултат...
А кога ќе видам Металург со кој состав оди во гости се е кажано..:popce:
Дека се поквалитетни од Раднички се,ама дека би победиле лесно не се сложувам...
Зависи шо хендикеп ќе дадат,ако дадат барем 3.5,4.5 би ја играл хендикеп кец за Раднички....

Добро бар на мали пари изиграв денес. Утре исто на нешто ситно ќе пишам нешто од допуна (баскет и ракомет) нема леб од фудбалов, посебно од куповиве

M. Gasol 19,5+
K. Durant 24,5+
Oklahoma 2

Kof. 4,62

ajde vaka da probame vo zivo imam uste 1e, i ako ne vlezi zatvoram akauntot.. si gi drzev ovie 2 nedeli za da mozam da gledam utakmici , ne mi se troseja na gluposti

Пелистер за Металург и Раднички е Вардар бе...:oeoeoe:
Искрено,јас не би уплатил на Металург ни 5 денари,па макар и Лино самиот да ми јави и да ми речи ЧУЈ,МОЖЕШ СТРПАТИ САВ ТВОЈ НОВАЦ НА НАС...:гик:
Ако би играл на СЕХА би играл хендикеп кец за Раднички,не се толку лоша екипа,посебно дома..
Имаат солидни бекови,Шмигиќ шо беше и во Вардар и Металург е таму,не се толку отепани,иако имаат само една победа и нерешен резултат...
А кога ќе видам Металург со кој состав оди во гости се е кажано..:popce:
Дека се поквалитетни од Раднички се,ама дека би победиле лесно не се сложувам...
Зависи шо хендикеп ќе дадат,ако дадат барем 3.5,4.5 би ја играл хендикеп кец за Раднички....
Не брат, 1.5 ќе биди за Раднички пошто за 2ка е 1.65

pending.jpg
уште една на ова за утре не видов дека била :)
и еден во добивка што го фатив оди :) 1 фатен денес, 4 синглови од 7 погодени, и 1 тикет паднат, 1 во исчекување
padnat.jpg

Иначе за утре има еден добар ракомет,со мрсна квота...:zloo:
Куп на Германија....

Ерланген со Фуше кец,3.25 е засега во СЛ,ќе видиме утре во дадаток..
Децата кинат на мечеви со големите екипи..
Играа со Кил во гости до крај егал,последна секунда ги реши Кањелас...
Дома тепаа со РНЛ,и тоа како тепаа...
Опасна екипа дома,со многу бучна публика,сала од преку 4000 гледачи,нон стоп полна...
Добра екипа,цврста и дома можат да се носат со секого,а посебно со екипи како Фуше кои сезонава се дупка..
10ка со кромид од РНЛ примија среде бЕРЛИН...
Ако оди се како треба би требало да е добар кец ова...
За посигурно хендикеп кец...
Ако изиграат како во средата со РНЛ гарант добиваат....Фуше нема шо да понуди...
Е сега не знам колкаво значење има купот,па дали ќе играат максимално,сепак еден меч е,играат на домашен терен,добра екипа се,добар коефициент.....
Вреди да се проба...:zloo:[DOUBLEPOST=1418767962][/DOUBLEPOST]
Не брат, 1.5 ќе биди за Раднички пошто за 2ка е 1.65
Ако е 1.5 кој ги еба не се исплаќа...
Ни 2.5 не се исплаќа....
Абе гони ги таму упм,екипа кај шо не се знае ни кој пие ни кој плаќа не се игра...
И самиот Лино кажа дека не му е важно какви резулатите ќе има екипата,демек поважно било дали ќе опстои клубот...
Сега играат колку да се доиграат мечевите и да заминат играчите на припреми за репрезентација....
Кој се замара за СЕХА...
Тие и лани си го ладеа во СЕХА,со таква екипа,не пак сега кога избега речиси се шо вредеше...

Куп на Германија....

Опасна екипа дома,со многу бучна публика,сала од преку 4000 гледачи,нон стоп полна...
Добра екипа,цврста и дома можат да се носат со секого,а посебно со екипи како Фуше кои сезонава се дупка..
Ако изиграат како во средата со РНЛ гарант добиваат....Фуше нема шо да понуди...
Е сега не знам колкаво значење има купот,па дали ќе играат максимално,сепак еден меч е,играат на домашен терен,добра екипа се,добар коефициент.....
Вреди да се проба...:zloo:
3.45 на бетмаратон ја имам за кец, а хендикеп е 2.5 на 1 и 1.87коеф. Ако имаш уште една да дигнам над 2 коеф било супер, вака треба голем влог да правам, а обично несакам да играм на коеф под 2.

Само што видов дека уствари првата на ливчето што требаше среќа да донесе, дека само таа ме паднала. Ок. Ок. Не, не е ок. ДА ВИ ЕБАМ СЕ.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Куп на Германија....

Вреди да се проба...:zloo:[DOUBLEPOST=1418767962][/DOUBLEPOST]
Ако е 1.5 кој ги еба не се исплаќа...
Ни 2.5 не се исплаќа....
Абе гони ги таму упм,екипа кај шо не се знае ни кој пие ни кој плаќа не се игра...
И самиот Лино кажа дека не му е важно какви резулатите ќе има екипата,демек поважно било дали ќе опстои клубот...
Сега играат колку да се доиграат мечевите и да заминат играчите на припреми за репрезентација....
Кој се замара за СЕХА...
Тие и лани си го ладеа во СЕХА,со таква екипа,не пак сега кога избега речиси се шо вредеше...
2.5 изгледа сепак, падна од 1.65 на 1.55. Е не ги играм не вреди на тој коеф дефинитивно.

Колку да се прати вечерва нешто на ситно еве еден тикет
tiket.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom