Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3 min do kraj mislam deka nema da ti gi dade posto slabo igraat i dvete repki :)[DOUBLEPOST=1418762281][/DOUBLEPOST]nemas nadez be ovie od 6 metri sama so golmanka ne moze da pogodi...
abe da mu go nacukam na site, http://www.rezultati.com/utakmica/jwqyLswr/#detalji h2 ja svrzav uste so ovi prostackive francija t2 + 24.5 na edno .. i na drugo ja pustiv kosarkata 2ka sama na 3.00 bese namalen koff daj barem neka vlezi 2ka neka izdrzat uste 1 cetvrtina kolku tolku da me ostavi raat

ps. ete na granica 24.5 ako ima nesto pobolno od ova abe se da mu ebam pleme nivno

@Tomasino
Утре мислам редно е Металург да тепа така? Овие Раднички се на ниво на Пелистер? Или ви го вреѓам тимот со споредбава ? :D

abe da mu go nacukam na site, http://www.rezultati.com/utakmica/jwqyLswr/#detalji h2 ja svrzav uste so ovi prostackive francija t2 - na edno .. i na drugo ja pustiv kosarkata 2ka sama na 3.00 bese namalen koff daj barem neka vlezi 2ka neka izdrzat uste 1 cetvrtina kolku tolku da me ostavi raat
nisto, taa ovcata na 2 min do krajot pikerot nivni promasi gol ej od 6 metra u gol aut ja frli, ama pazi ne odbrani germankata tuku go promasi golot ovcata.. koga nejke - nejke :D

Добро бе нејќам да ја глеам утакмицава Французинкиве...али па толку време да не се мења резултатов чудо едно...мизерии се..ова значи со граници плус / минус ми е ептен глупа игра, еднаш нема да им се игра и ќе праат зицери и ајде џабе ти биле сите претпоставки

Баерн бе како не можевте уште еден да дадете...

Еве еден интересен шугав тип.
Голден Стејт-Мемфис,Голден Стејт даваат први тројка на утакмицата 1.90.Факт е дека играва горе доле треба да е среќа али до некаде и не.Ги земав за пример последните 5 утакмици на двете екипи и тоа само првите четвртини зошто сигурно ќе има тројка во 1/4.Мемфис и не практикуваат шутирање на тројки очигледно зошто обично до кај 3 шута за 3 поени имаат за разлика од Голден Стејт каде имаат минимум по 6 шута а стигаат и до 9.Нормално е тоа коа во тим ги имаш Кари и Томпсон кои се убиствени шутери поготво првиов кој им е главно оружје.Ова нема да го играм јас али да играв од ливчињата кои се ставаат колку да се прати нешто вечерта ќе стаев.

Вејнмут гол,Хераклес гол,Балимена било каде гол за 5000
Барнет 1или3+,Рочдејл 1или3+ за 2300
Транмере по 1 гол,Барнет по 1 гол за 2700

ајде магариња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom