Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овој судија што ја судеше Гетафе Барса треба да му ја земат лиценцата лол ... на сам со голман искочен му свири крај :D
ne treba da pcujame po sudijava ovie kurtonive se degeni sho 90 minuti ne uspea 1 eban gol da dadat na vakva sakata ekipa .

Тадич ја заеба утакмицата :cenzura: неможам да испаѓам сега, инаку би ја пуштил во живо Хајдук - Истра X на крај - 11 коефициент е во моцарт.
Хајдук имаат црвен картон..

Последно уредено од модератор:
@vidooq
Арсенал над 7.5 корнери треба да е поклон како што ми изгледа? 2.0 коефициент даваат :ljubove:

Тадич ја заеба утакмицата :cenzura: неможам да испаѓам сега, инаку би ја пуштил во живо Хајдук - Истра X на крај - 11 коефициент е во моцарт.
Хајдук имаат црвен картон..
Ја те следам ...ама ми мириса на 3-2 конечен =)

Ја те следам ...ама ми мириса на 3-2 конечен =)

Не верувам дека ќе издржи Хајдук, повеќе ми е страв и 2ка да не ја извртат ама сепак мислам нерешено ќе заврши :)
Еве го и Галатасарај уште во 25 минута 0-2 води, ах бе Тадич како успеа да промашиш..

@vidooq
Арсенал над 7.5 корнери треба да е поклон како што ми изгледа? 2.0 коефициент даваат :ljubove:

Види, ретко се кладам на корни пред утакмица. Од проста причина да ако Арсенал даде ран гол, пиши пропало на ливчето.
Вака, реално ми изгледа границата, иако ја ја играв на појачана граница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom