Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vo kopacka uplativ i me padna samo Cedevita +4.5(so 50=19500 neto),pa me interesira dali ima nesto vauceri?
Над 99 имаш ваучер 5 пати повеќе од уплатата, над 150 или 200 коефициет имаш 10 ваучери, ама добиваш ваучер не ти враќаат пари кој мора да го уплатиш за 10 дена

Κој малеρ сум ја игρам во живо униκаха κец на 10 ρазлиκа со 500 ден 2κоеф. и цело вρеме си гази во тρета четвρтина води со 17 и пуштам да ја гледам κош не можеа да дадат завρшија неρешено и во пρодужеци на 15сеκунди водат со два и две слободни имаат таман си ρеκов ќе фатам слепецот двете ги пρомаши и цсκа дава κош со фаул :busi:
Иначе фенеρбахче ја одигρав сингл хендиκеп на убај паρи и лагано си влезе
Дај за утρе κажејте неκој κошаρκи еуρолига

Вчера пишав за Фејнорд дека ќе победи бидејќи Белгијците и Холаѓаните се братски земји и ќе му ја пуштат Стандарт..и како некој вол одам до вкладилница ја пишам Барселона -1 и ми завршва нерешено...како можи ова да ми се случува,какви црни демони ме завладеаа да му ебам коренот нивни,вчера Сан Антонио 4,5 хендикепо со 4 водат на полувреме,денес Барселона нерешено ....да ти ебам и кошарка и ракомет во животот повеќе нема да погледнам во додатокот смрден...

Barca - Fener 2 (4.00)
До сега Барса без пораз на две кола пред крај. Фенер фати ритам и игра се подобро,6-2 скор и второ место.Барса и со пораз тука ако добие следно коло е сигурно прва. Мислам дека е редно време да изгубат , не играат којзнае колку добро а Фенер се посилно изгледа. Хендикеп двојка уште посигурна варијанта, би рекол 95%.
J. Doellman 10.5- 12 даде :tapp:
Крилниот центар на Барса денес ќе има многу тешка задача против Бјелица и Весели кои се физички многу појаки од него.И онака не важи за голем поентер иако има добар шут,не верувам дека ќе може да влезе во серија.Очекувам и проблеми со лични бидејќи мислам дека ќе му играат повеќе на пост Бјелица и Весели.
За утре Кинзи ќе иде + поени мислам , Рочести се повреди не игра, цела игра на него би идела.

Ефес и ρеал ќе тепаат?
Униκс-жалгиρис дајте неκој совет
Ефес е многу сигурен 1 според мене, чекам да видам колку хендикеп ќе и дадат пошто може и така да се изигра.

За утре Кинзи ќе иде + поени мислам , Рочести се повреди не игра, цела игра на него би идела.

Секоја чест за Фенербахче..ме демантира нема што..

Незнам за тебе ама ја у крофнарот и у неговата екипа немам доверба. Патем, излегоа составите, Наполи со прилично силен состав, ако си толку сигурен дека Слован се аматари иди изиграј против нив.
Таман си излезе Наполи, ама на Фиорентина се да им е*ам.

Глуперди.

уште од сабајле ке пробаме вака
Адмирал 4,5+ 1,70 за похрабри 1и5+ ако има само над 4 коеф инаку невреди две слаби одбрани и голмани додуша овој на Југра е психопат може невозможно да одбарни и глупави голови фа прими се надевам ова второто ке е.
Има уште неколку од овие КХЛ али тоа од ко ке го одморам мозоков малце :icon_mrgr:

Звезда 2хенд.на олимпијаκос им фалат 3-4 игρачи,ефес и ρеал зицеρи а и од нба има доста мемфис,ρептоρс,спаρс,фених

Дај да земеме нешто ситно на кинезиве па после идеме на НБА и Евролига :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom