Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касно иди инфо...не верувам 2 гола да паднаа за 1 минута.Абе бог да чува за 1 мин 2 гола, апла ќе ја местат изгледа, ајмо сега 0-3 второ и нека се ебат
Само што ланскиот Фенер и овогодинешниот Фенер се разлика небо и земја.Другар..јас напишав дека не е 3 класи подобар,а не дека не е подобар..3 класи знајш шо се?..3 класи се ако ги споредиме со МЗТ а не со Панатинајкос..сепак вака така врти сучи ги победиле 20+ разлика,јасно е дека му тргна шутот ама пак ако беа 3 класи подобри ќе изиграа одбрана како шо треба и немаа да имаат Пао слободни шутеви за три и Фоцис да изиграва Стив Кари..сепак неможи туку така да победиш убедливо во кошарка,треба да изиграш нешто а тие шутевите не доаѓаат од небо..
А Пао се заебана екипа на домашен терен и се тврд орев за сите,додека за Барселона ќе биди полесно дома да си ја реши судбината,таква логика и лани користев за Барса-Фенербахче дека на Барса не му треба,дека Фенер се добра екипа ама ги издуваа 20 разлика уште на полувреме,Бјелица,Жорич,Прелџич,Мекејлеб ..сите како мали деца изгледаа и беа посрамотени од Наваро и компанија..затоа не биди сигурен во кошарката бидејќи е заебан спорт
Ке го делнат и него,нему е прв пат 7+ у европа да месте.Ако се сеќавам и со лион намести 7+ :-DЗдравко Мамиќ страјкс аген.![]()
Зa дa пoјaчa квoтaА зашто ПСВ 1х сте ја играле кога уопште не им требаше?
Ја сум појак, на одбојка 1.05 ќе паднам.Зa дa пoјaчa квoтa![]()