Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А за ТР или не праша ?
И за 2и3+ пише во додатокот 11 ама изгледа намален е,штом ти ја уплатиле на 9.9 на тебе.

Сакав 2-2 3+ беше 16, ама ајде си викам демек така посигурно. Кој дебил сум пукнав 500 денари на к
А за ТР или не праша ?
И за 2и3+ пише во додатокот 11 ама изгледа намален е,штом ти ја уплатиле на 9.9 на тебе.

Не прашав за тоа, набризнка од на работа така го уплатив.

Ја гледаше утакмицата? Фрижидер да фрлеа Грците ќе им влезеше. Фенер не беше толку лош колку што овие имаа некој луд % за тројка. Првата Барса се мачеше а Фенер не беше во ритам за разлика од сега.На Барса и фали Саторански што е сосема океј играч и role-player. Плус Фенер е добар дефанзивно, H2 e зицер според мене.
Епа кај гледаш дека имам различен став од твојот единствено што не Фенер три класи подобар , тукѕ е само подобар.

Епа кај гледаш дека имам различен став од твојот единствено што не Фенер три класи подобар , тукѕ е само подобар.
Па не реков дека имаш различен став, само појачав аргументи зашто би била H2:D

Другар..јас напишав дека не е 3 класи подобар,а не дека не е подобар..3 класи знајш шо се?..3 класи се ако ги споредиме со МЗТ а не со Панатинајкос..сепак вака така врти сучи ги победиле 20+ разлика,јасно е дека му тргна шутот ама пак ако беа 3 класи подобри ќе изиграа одбрана како шо треба и немаа да имаат Пао слободни шутеви за три и Фоцис да изиграва Стив Кари..сепак неможи туку така да победиш убедливо во кошарка,треба да изиграш нешто а тие шутевите не доаѓаат од небо..

А Пао се заебана екипа на домашен терен и се тврд орев за сите,додека за Барселона ќе биди полесно дома да си ја реши судбината,таква логика и лани користев за Барса-Фенербахче дека на Барса не му треба,дека Фенер се добра екипа ама ги издуваа 20 разлика уште на полувреме,Бјелица,Жорич,Прелџич,Мекејлеб ..сите како мали деца изгледаа и беа посрамотени од Наваро и компанија..затоа не биди сигурен во кошарката бидејќи е заебан спорт

Кошарка бил тежок спорт за погодување а? У кој друг спорт има повеќе утамици без квота(т.е. 1.01)? Треба тоа нешто да ви кажува.

Кошарка бил тежок спорт за погодување а? У кој друг спорт има повеќе утамици без квота(т.е. 1.01)? Треба тоа нешто да ви кажува.

Според мене ракометот е најзаебан и најтежок,тоа е нешто најпроклето и најгнасно за типување..во ракометот ќе се случи две три пиздарии со судиите,исклучувања,голманот ќе се здиви се ќе фати и ќе си еби мајката натпреварот...кошарката можи да се речи дека е исто така заебан но работата е тоа што во кошарката имаш многу време и можиш да се надеваш до крај,а ракометот и кога не играат времето течи и те фаќаат нервите уште повеќе

Според мене ракометот е најзаебан и најтежок,тоа е нешто најпроклето и најгнасно за типување..во ракометот ќе се случи две три пиздарии со судиите,исклучувања,голманот ќе се здиви се ќе фати и ќе си еби мајката натпреварот...кошарката можи да се речи дека е исто така заебан но работата е тоа што во кошарката имаш многу време и можиш да се надеваш до крај,а ракометот и кога не играат времето течи и те фаќаат нервите уште повеќе
Нема полесни спортови за типување од ракомет и кошарка.

Нема полесни спортови за типување од ракомет и кошарка.
:pos:..Па посебно хендикепите колку се лесни или пак границите за плус и минус..дај кажи некој предлог за Евролигата и НБА да видиме колку се лесни..на Кошарка и Ракомет пола живот ми се скрати и на секое ливче што ќе го пишам допишвав некој ракомет од 1.15-1.20 и баш тој ќе ме паднеше...гнасни спортој..па за кошарката да не прам муабет

Инаку иам еден тип за вечер, би рекол 99.99% сум сигурен дека ќе пројде а квота има околу 2. Ако играте на нет или имате во близина Бетсити нека ви е со среќа дуплирањето.
Наполи-Слован (-2.5) 2 @2
Што, како, зашто, од каде типов, не можам да откријам.

Си почна натреварот, идемоооооо :чда:

:pos:..Па посебно хендикепите колку се лесни или пак границите за плус и минус..дај кажи некој предлог за Евролигата и НБА да видиме колку се лесни..на Кошарка и Ракомет пола живот ми се скрати и на секое ливче што ќе го пишам допишвав некој ракомет од 1.15-1.20 и баш тој ќе ме паднеше...гнасни спортој..па за кошарката да не прам муабет
На голови или поени погодување - скоро па никогаш(n)

Инаку иам еден тип за вечер, би рекол 99.99% сум сигурен дека ќе пројде а квота има околу 2. Ако играте на нет или имате во близина Бетсити нека ви е со среќа дуплирањето.
Наполи-Слован (-2.5) 2 @2
Што, како, зашто, од каде типов, не можам да откријам.
Да те ебам у газ треба сеа пак да искачам :ROFLMAO: ова е да не тепа Наполи со 3 разлика?

Динамо З. 1Х @2.1
Еве нешто што треба да излезе, гарант Мамич зготвил нешто за вечер.[DOUBLEPOST=1418323131][/DOUBLEPOST]
Да те ебам у газ треба сеа пак да искачам :ROFLMAO: ова е да не тепа Наполи со 3 разлика?
Да.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom