Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Динамо Загреб излезе со инфо дека они излегле и дека имало минута молчење заради Вуковар ама играчите на Хајдук нејќе да излезат зошто не ги пуштале Торцида на Максимир. Јас ја имам 1, ако ја одложат т.е 3:0 служебна ќе ја фатам или 1 коеф?

Арсенал ви е од 0-2 чиста
Начо стопер ли гарантира тоа? Јас искрено не гледам начин, како оваа утакмица нема да биде гг3+.
Динамо Загреб излезе со инфо дека они излегле и дека имало минута молчење заради Вуковар ама играчите на Хајдук нејќе да излезат зошто не ги пуштале Торцида на Максимир. Јас ја имам 1, ако ја одложат т.е 3:0 служебна ќе ја фатам или 1 коеф?
Па ќе ја фатиш нормално.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ja ima uste nekoj Cska-Ludgorets 0-2 gola ?
Imam ubav tiket,Schalke 3+,Lada 5.5 -,City 1 i Glenavon gg3+ .

Шалке гг3+ ја имам, 3-0 водат...... конечен ќе биде 43080-0 ако треба, ама ГГ нема да ја дае.

arsenal-united 2/1 30
kopenhagen-silkeborg1 1.40
siti-svonsi 1 1.47
norich-brajton gg 1.85
real garcilaso gg3+ 2.35...
колку да се прати нешто.....................

Какви аматерки, кај се запустив да ги пишам 2 , неписмени бескичмењачки , промашуваат пенал на минута до крај и на крај губат. Класичен дебилизам

bc4c7b6677cc08a3b16f140c64b450b3.jpg

Еве го билтенот ама незнам дали е иста со таа што ми даде линк

Sent from my iPhone using Tapatalk
Аууу не е оваа таа истата што има билтен на нет. Оваа кладилница има најниски можни квоти, пониски и од оние на Моцарт. Ако имаш можност клади се во другиот Еврогол, таму има добри квоти.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Какви аматерки, кај се запустив да ги пишам 2 , неписмени бескичмењачки , промашуваат пенал на минута до крај и на крај губат. Класичен дебилизам

Трчав до кладилница за да ја фатам да ја изиграм, а прво не ја пишав пошо си реков нема да стигнам, па се предомислив викам ќе збрзам. Коа сака да те заебе нешто. тоа е тоа, ќе брзаш да те заебе :D

Шалке гг3+ ја имам, 3-0 водат...... конечен ќе биде 43080-0 ако треба, ама ГГ нема да ја дае.
Ете ти ја, не се жали :D

А на оние Астра све да им ебам, незнам по кој пат ме бутаат

zatoa sea mazite vardar ke tepat u sred ungarija :love:

Претпоставувате која ја имам 2+ конечен од Германците така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom