B
BooBojan
Гостин
У копачка имам промашен еден пар и фатен 52 коефициент без тој меч. Дали и колку следува ваучер??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да..двојно поголем од уплататаУ копачка имам промашен еден пар и фатен 52 коефициент без тој меч. Дали и колку следува ваучер??
Creteil-Nimes 1![]()
пред некој ден ја предаде ради повреда со ноле така да.....Високи коефициентите за Федерер, и не ми е јасно зошто, но ајде. Се изнаставав на Федерер. 1,45 е поклон.
А како треба да биде според тебе?Рекламата на Златна Копачка е дека имат најдобри коеф и дека се најдобри од најдобрите.
Пази коеф за Хофенхаим дава/не дава гол :
дава - 1.65 , не дава 1.55.
Елементарна математика да знаеш, ќе знаеш како крадат и колат тука.
Мизерија.
1.90 1.90 у најмала рака ако се изедначениА како треба да биде според тебе?
Па дава/не дава нема иста маргина како некои други типови. Ај види за други утакмици како е. На бет365 e 1.65/2.101.90 1.90 у најмала рака ако се изедначени
или 1.65 со 2.30 горе доле
Па дава/не дава нема иста маргина како некои други типови. Ај види за други утакмици како е. На бет365 се исти коефициенти како во Копачка за Хофенхајм.
Поправив веќе горе.Озбилно ? Не бет365 е 1.65 со 2.15
Федерер до завчера не ни тренираше. Има хроничен проблем со грбот и не се знаеше дали ќе игра викендов. Сепак го оспособија и ќе игра, али да знаеш дека можно е ради таа повреда на грбот да има одредени проблеми. Затоа е толкав коефициентот.Високи коефициентите за Федерер, и не ми е јасно зошто, но ајде. Се изнаставав на Федерер. 1,45 е поклон.