Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, секаде во пракса хендикепот, дали ( 5 ) или ( -5 ) се додава или одзема на домаќинотПошто ретко играм хендикеп не ми се малце јасни во Спортлајф на некоја утакмица за хендикеп има само една бројка -5 да речеме. И значи кај нив во секој случај дали е -5 или +5 хендикепот се одзема или додава на домаќинот без разлика дали ќе играм Х2 да речеме?
Во моцарт има да се кладиш на кој колку коша ќе даде нба?
 имаш таму, марбет и бетситиБарселона ракомет ги глеам, 18 минута водеа 6-14. До крај на полувреме 10-15 конечен, со миљон технички грешки на Барселона, чекори на Рутенка, Сармиенто, шутеви на Лазаров од 13 метри.
Треба повеќе од 38 да даде Барса....
За Марбет знаев. Бев и до Моцарт али у Марбет боље квоти и граници имаимаш таму, марбет и бетсити

Таа е тешка утакмица.Ракометот за мене е најпроклет и најѓаолски спорт за кладење..од фудбал,тенис,кошарка и ракомет најтежок ми е за годење...ете јас ги имам оние Снт Рафаел да изгубат со хендикеп ама ќе си еби мајката изгледа
Хендикепов на сетови ти е, така?[emoji35] [emoji35] Perugia,4 set topki izgubija ..gi cekam samo niv -1.5 H 2
Ajde kajgana Magijo .
Пу да ти ебам глупите германци .. имаа 80-80 и напад на пола минута пред крај :/2. Лион - Артланд H2 (-7.5) @1.9
Артланд вреди и чиста двојка да се проба. Ја ја фатив на 3.9 коефициент. Прилично сум уверен дека ќе добијат швабиве а и коефициентот има огромно value.[