Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто ретко играм хендикеп не ми се малце јасни во Спортлајф на некоја утакмица за хендикеп има само една бројка -5 да речеме. И значи кај нив во секој случај дали е -5 или +5 хендикепот се одзема или додава на домаќинот без разлика дали ќе играм Х2 да речеме?

Пошто ретко играм хендикеп не ми се малце јасни во Спортлајф на некоја утакмица за хендикеп има само една бројка -5 да речеме. И значи кај нив во секој случај дали е -5 или +5 хендикепот се одзема или додава на домаќинот без разлика дали ќе играм Х2 да речеме?
Да, секаде во пракса хендикепот, дали ( 5 ) или ( -5 ) се додава или одзема на домаќинот

[emoji35] [emoji35] Perugia,4 set topki izgubija ..gi cekam samo niv -1.5 H 2
Ajde kajgana Magijo .

Барселона ракомет ги глеам, 18 минута водеа 6-14. До крај на полувреме 10-15 конечен, со миљон технички грешки на Барселона, чекори на Рутенка, Сармиенто, шутеви на Лазаров од 13 метри.
Треба повеќе од 38 да даде Барса....

Барселона ракомет ги глеам, 18 минута водеа 6-14. До крај на полувреме 10-15 конечен, со миљон технички грешки на Барселона, чекори на Рутенка, Сармиенто, шутеви на Лазаров од 13 метри.
Треба повеќе од 38 да даде Барса....

Ракометот за мене е најпроклет и најѓаолски спорт за кладење..од фудбал,тенис,кошарка и ракомет најтежок ми е за годење...ете јас ги имам оние Снт Рафаел да изгубат со хендикеп ама ќе си еби мајката изгледа

Ракометот за мене е најпроклет и најѓаолски спорт за кладење..од фудбал,тенис,кошарка и ракомет најтежок ми е за годење...ете јас ги имам оние Снт Рафаел да изгубат со хендикеп ама ќе си еби мајката изгледа
Таа е тешка утакмица.
За Барселона со кој состав игра треба да ги буши. Ама ете последните 12 минути дадоа само 1 гол, а во саботата 37 гола му дадоа на Фленсбург во гости.

Atletiko PR-Santos 1
Atletiko mg-Flamego Rj 3+
Palmeiras-Sport Recife tim12+
2/3 овој од тука е препишан.
Washington-Dallas 2
Toronto-Memphis 2
Kriciuma-BAhia 3+
2/3
Palmeiras-Sport Recife 1
Goias-Korintias 2
Rangers-Philadelphia 1
2/3
Сите се за по 150 уплатени.

2. Лион - Артланд H2 (-7.5) @1.9
Артланд вреди и чиста двојка да се проба. Ја ја фатив на 3.9 коефициент. Прилично сум уверен дека ќе добијат швабиве а и коефициентот има огромно value.[
Пу да ти ебам глупите германци .. имаа 80-80 и напад на пола минута пред крај :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom