Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I am sorry to announce that I cannot play the finals tonight vs. Novak. I hurt my back late in the match yesterday against Stan. I am very disappointed and I hope to be feeling better soon.

It’s been an extremely difficult decision because I love playing in London and the ATP World Tour Finals have been an absolute highlight of my career. Unfortunately, my back problem does not allow me to play right now. I hope all tennis fans and those involved in the event will understand.
јас ја имав над 20.5 гемови, а мечов нема да се игра. 1 коеф или?
Дефинитивно 1 коеф

Што е работава со Монпеље, ради тој глуп данок од 10 посто ја ставив и таа малце да дигне коеф, и ако паднам на 1.10 ќе идам уште 1000 да им дадам зашо сум глупав што играм толку мал коеф.

Идам 1000ка да им дадам....ебате французите со Вардар дома играат нерешено, го тепаат Цеље а се спасуваат против Русиве..

Што е работава со Монпеље, ради тој глуп данок од 10 посто ја ставив и таа малце да дигне коеф, и ако паднам на 1.10 ќе идам уште 1000 да им дадам зашо сум глупав што играм толку мал коеф.
И дa им ги дaдеш :tapp:
Извини шo си терaм шaлa нa твoјa сметa верoјaтнo не ти е вo мoментoв дo смеење aмa немoј вaкви глупoсти дa прaиш. Иaм виденo мaл милиoн пaднaти тикети нa квoтa 1.1 или 1.15.

И јас ќе ја играв ама се предомислив и ја ставив Ла Роја..иначе сочуство,преку 15 пати имам паднато на 1.10 коефициент на мрсулот Џокович претежно и онај скапаниот Надал..до крајот на животот ќе ги колнам двата заради тие стресој што ми ги имаат напраено..баш јас кога ќе ги пишам тогаш не му се игра[DOUBLEPOST=1416162442][/DOUBLEPOST]
Босна Тим2 2+ 3.00 коеф. у моцарт сингл .

Со кои играчи Босна ќе дај два гола? да влезам јас да дам ако не пак

И дa им ги дaдеш :tapp:
Извини шo си терaм шaлa нa твoјa сметa верoјaтнo не ти е вo мoментoв дo смеење aмa немoј вaкви глупoсти дa прaиш. Иaм виденo мaл милиoн пaднaти тикети нa квoтa 1.1 или 1.15.

Не бе и ја сам си се зезам на моја сметка, а сум рекол да не играм ништо под 1,3 на тикет, али ајде си вика чоек малце да дигне коеф, сигурна е а боље да ставев нешто поголем коеф ем може ќе погодев ем не повеќе пари, да ни ги глеав со Вардар немаше да ги играм али вака си викам ова нема кај да бега

Идам 1000ка да им дадам....ебате французите со Вардар дома играат нерешено, го тепаат Цеље а се спасуваат против Русиве..

само да видиш какви голови примаа, како да немаат одбрана, два - три пати помислив дека намерно ги пуштаат, значи немој да мислиш дека медведиве изиграа нешто посебно, напротив не знаат акција да направат, стојат еден до друг и си подаваат и после 10 сек одат на влез и шут а овие ги пуштаат како професор на крај на година да не повторуваш.. не знам многу ми беше чуден натпреварот а мислев лагано ќе ги одуваат со 5+ разлика..

http://www.rezultati.com/utakmica/zBd8XYHA/#postave;1
Босна без напаѓач :pos:

Ја блокирале на бет365?? o_O
Сакав хендикеп да играм на Израел. Ај ваљда ќе ја пуштат за некое време или во живо.

Само јас сум глуп што ја играв и мислев јаки се Белгија или има и друг?
Не знам колку ги пратиш Белгија, ама немаат никаква игра веќе некое време. На СП бар си гледал како се мачеа. Вилмотс никако не може да ги уклопи овие што играат во средина и напад. Треба да се избегнува Белгија според мене, затоа што ако Хазард нема негов ден (а немаше денес), тешко ќе доаѓаат до победа. Плус напаѓачите им се доста неконстантни.

Значи не сум еденствениот шо падна на копилињата Монпеље ... а следната недела лаганица у гости ке си тепаат све да им ебам :гомце:

Само јас сум глуп што ја играв и мислев јаки се Белгија или има и друг?
Абе пишa некoј у темaвa декa е пoтценет Велс сo тие 1.35 зa Белгијa и бил вo прaвo. Сеa бaш гo видoв сoстaвoт нa Велс и претежнo е oд Премиер лигa и Чемпиoншип плус Бејл.

Бугарија 1и2+прво 3,05
Исланд т22+ 5,00
Израел т12+ 2,85

43коеф. и свиркајте си :свиркам:

Не се толку слаби Медведи како шо многумина мислат,речиси пола руска репрезентација е таму...
Иста игра цепат цело време,дали губеле 10 или воделе исто им е...
Ги намачија и РНЛ таму,дури во второто ги скршија...
Ги потцени Монпеље,а Медведи се опасна екипа во напад,и ако не им играш цврсто во одбрана заебани се..
Имаат јаки шутери-Деревен,Шелменко,Житников....и ако се остават лесно да шутираат даваат и тоа како многу голови..
Најдобро е во иднина да ги играте Медведите исклучиво на голови,досега сите 5 мечеви во групата им беа над границата...
1.90 коеф,барем да се исплати нешто...
Ништо чудно до крај да изненадат против Монпеље и во Русија,непредвидлива екипа се,а Монпеље сезонава не се на ланското ниво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom