Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mondeville-Nantes zeni kosarka dali imate nekoj info kade moze da najdam rezultatvo zivo, ja cekam za golemi pari uste nea 1 pa vo misla mi e.
Е ова ти беше гром завршница на 2 секунди до крај губеа овие твоиве . со здравје да ги трошиш парите .

За вечер 3+ предлози од репрезентацииве нешто ? :)

Е ова ти беше гром завршница на 2 секунди до крај губеа овие твоиве . со здравје да ги трошиш парите .
Хехе на два тикети одеднаш, ја изиграв за секој случај и Нантс H2 (+ 8) и двојно добитен
nantes 1.jpg nantes.jpg[DOUBLEPOST=1416158063][/DOUBLEPOST]За денес
Израел-Босна Над 3 жолти картони 1.42
Турција-Казакстан АH2 (+3.5) 1.2
Klagenfurt-Salzburg 4.5 + 1.5
Djokovic-Federed 20.5 + 1.56
Овие нека трчаат на 30евра скоро 4 коеф

Последно уредено:
Што е работава со Монпеље, ради тој глуп данок од 10 посто ја ставив и таа малце да дигне коеф, и ако паднам на 1.10 ќе идам уште 1000 да им дадам зашо сум глупав што играм толку мал коеф.

Ајде кајгано магијо нека ја вратет авеллино

I am sorry to announce that I cannot play the finals tonight vs. Novak. I hurt my back late in the match yesterday against Stan. I am very disappointed and I hope to be feeling better soon.

It’s been an extremely difficult decision because I love playing in London and the ATP World Tour Finals have been an absolute highlight of my career. Unfortunately, my back problem does not allow me to play right now. I hope all tennis fans and those involved in the event will understand.
јас ја имав над 20.5 гемови, а мечов нема да се игра. 1 коеф или?

Белгија еден гол ќе ве молам #фалачаопријатно

Федерер го имам да тепа ама предаде уште пред да почне, 1 коеф е или утната?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom