Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, сите направиле пари на прелазов :ROFLMAO:

Имам другарче кој има страшна ексел табела во која прати 3 за 3, прелази, и пријателски екипи кои соработуваат кога табелата налага.

Има некои 3-4 утакмици за Декември, пошто му се по хронолошки ред дадени, па ке ги споделам тука, прајте вие пари кога ја не знам :D

Лани најде некоја соработка на Мепен со 6 коефициент, Германија понискиве лиги, ги изгоре на 10к уплата.

Дај ми типови за тенис утре.
Бердих си викам прв сет 9.5 +
@dragonsky го барав на фб се исклучи
Седи офлајн 100%.
coffee.gif

Ноле и Брајаните ги реков веќе, друго не знам зашо од Челенџериве распоредот не е сеуште даден.

Седи офлајн 100%.
coffee.gif

Ноле и Брајаните ги реков веќе, друго не знам зашо од Челенџериве распоредот не е сеуште даден.
Дај ми типови за тенис утре.
Бердих си викам прв сет 9.5 +
@dragonsky го барав на фб се исклучи
Пеја/Соарес за утре не ти е value бет ? 2 квота да тепаат ? А не се послаби од другиве, вреди да се проба..

Чилиќ е психички не стабилен ако падне во еден гем до крај ќе биде смачкан..4.5 е хеникеп граница..би требало да влезе..
Бердих прв сет + може да се игра, ама јас ќе ги избегнам двајцата се може таму..иако на хартија 23.5+ гема ми изгледа добро.

Пеја/Соарес за утре не ти е value бет ? 2 квота да тепаат ? А не се послаби од другиве, вреди да се проба..

Чилиќ е психички не стабилен ако падне во еден гем до крај ќе биде смачкан..4.5 е хеникеп граница..би требало да влезе..
Бердих прв сет + може да се игра, ама јас ќе ги избегнам двајцата се може таму..иако на хартија 23.5+ гема ми изгледа добро.
Пеја и Соарес во лоша форма, а овие играат одлично сезонава, што знам тешка е за типување. Ја ептен ги поштувам Роџер и Текау, лично не би изиграл за Пеја и Соарес. Може и тука плус да рокне исто како и Бердих-Вавринка. Ноле мислам боље 2-0, да не отиде некој сет до тај брејк, али што знам, прв настап на Чилиќ во Лондон му е ова, би требало и со 4.5 да влезе.

Најдобар стрелец да биде Роналдо во ЛШ е 5 квота..за Меси е 4.7...
не се прават пари на типов бе ?

А Роналдо допрва треба да игра против Лудогорец дома.. (или грешка сум?)

Ке му ебам матер веке за утре играм ШАХ
Гришчук 2ка АХ 3,05
Крамник реми 1,80
:pos::pos::pos::pos::pos:..шах бе брат:pos::pos::pos::pos::pos:
Јас едно време безбол играв и врска немав шо се дешаваше

Аман бе, сите направиле пари на прелазов :ROFLMAO:

Имам другарче кој има страшна ексел табела во која прати 3 за 3, прелази, и пријателски екипи кои соработуваат кога табелата налага.

Има некои 3-4 утакмици за Декември, пошто му се по хронолошки ред дадени, па ке ги споделам тука, прајте вие пари кога ја не знам :D

Лани најде некоја соработка на Мепен со 6 коефициент, Германија понискиве лиги, ги изгоре на 10к уплата.
Имав Ворд докуменд, пред година-две, минимум 20 соработки, дел од нив и прелази.
За сигурно ги памтам Брешин со Стенхаусмир, Шкотска лига 2, некни во купот 1-2 прелаз направија ама неможев да ги уплатам а сакав на по 300ден и 1-2 и 2-1

Па форматирав компјутерот

Најдов неколку зачувани, Блуминг - Боливар, Моркемб - Даг & Ред, Торквеј - Ексетер, Дордрехт - Хелмонд Спорт,Гетафе - Гранада, Барса Б - Гвадалахара....
Баш ќе ги проверам деновиве пошо доста време помина и незнам на шо ум сум бил кога сум ги правел :)

Последно уредено:
Па ова веке не се трпит ебан денар неам видено подолго време едина добивка во последно време ми е Лажичка во овие кафињава шо паѓат.
За жал не го сликав пошо имат некој одма слика барет е ја неам извинете :D

Јас на бејзбол го фатив првото ливче во животот, до 6 сабајле не спиев и на ТЕЛЕТЕКСТ ги следев утакмиците :pos:.

Имав Ворд докуменд, пред година-две, минимум 20 соработки, дел од нив и прелази.
За сигурно ги памтам Брешин со Стенхаусмир, Шкотска лига 2, некни во купот 1-2 прелаз направија ама неможев да ги уплатам а сакав на по 300ден и 1-2 и 2-1

Па форматирав компјутерот

Најдов неколку зачувани, Блуминг - Боливар, Моркемб - Даг & Ред, Торквеј - Ексетер, Дордрехт - Хелмонд Спорт,Гетафе - Гранада, Барса Б - Гвадалахара....
Баш ќе ги проверам деновиве пошо доста време помина и незнам на шо ум сум бил кога сум ги правел :)

Форфар, Камбур и Квин оф Саут ги памтам, само мора да проверам со кои екипи правеа пиздарии.

@Бокица мислам дека беше, он опасно ги прати овие работи.

:pos:(y)
Туку шо викаш за утре УФА со Сочи 1? Слабо пратам последниов месец КХЛ
Во последно како прст во лајно ги гаѓам и овие така да пубо да не речам ништо пиши како мислиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom