-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Mesec dena da gi uplakja taka negovite tiketi Dzoni, ovoj kje si ugasi i blogerot i sve, u bankrot kje otide.Нека уплатит еден негов тикет Џони па да видам колку ке е добитен![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mesec dena da gi uplakja taka negovite tiketi Dzoni, ovoj kje si ugasi i blogerot i sve, u bankrot kje otide.Нека уплатит еден негов тикет Џони па да видам колку ке е добитен![]()
Дајте линк од тој што ги постира ливчињава![]()
Секако дека треба да сум претплатен за да постира добитни ливчиња 3 саата после завршување на мечевите.Треба да си преплатен , не постира free рерко ептен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Побарај Дамевски, или Дамевски Блогер на фејсбук , еден е .Секако дека треба да сум претплатен за да постира добитни ливчиња 3 саата после завршување на мечевите.
За фејсбук негов прашувам, онака да гледам што ливчиња фаќа, не прашувам за типови. Затоа и реков "Линк од тој што ги постира ливчињата" а не "Линк од тој што ги постира типовите"
ПовелиСекако дека треба да сум претплатен за да постира добитни ливчиња 3 саата после завршување на мечевите.
За фејсбук негов прашувам, онака да гледам што ливчиња фаќа, не прашувам за типови. Затоа и реков "Линк од тој што ги постира ливчињата" а не "Линк од тој што ги постира типовите"
Кој ќе го памти постов до мај...http://www.oddschecker.com/football...al-madrid-barcelona-or-chelsea-to-lift-trophy
ја мислам типов ни Џони не може да го промаши![]()
Знам јас што вика Ставро и на што мисли, само пробува топла вода да ми продаде на мене, а и на некои членови тука, а очигледно е дека не може. Долго време се бафтам со оваа работа и знам како е и да имаш и да немаш пари. Денес имав 4 утакмици: Болели, Сепи, Ржешов (или како и да се викаат) одбојка и Арсенал 1. И? Законот за големите броеви го направи 3-3 Андерлехт? Или бедната среќа, односно неспособноста на Арсенал?
Седам одсабајле и се мислам како да изиграм и си викам од 8 утакмици доста фаворити има, само една ќе изиграм, пошо сигурно ќе се преврти некоја. И викам Арсенал ќе тепа што кур, овие без Дефур и Суарез, плус отпишани се веќе, ќе си тепаат лагано. Нема везе што заеба, начинот ме нервира. Што кур не изгубија матер да им ебам, а не вака 3 гола прокоцкаа.
И да, ќе заборевев, ме нервира кај Ставро што пробува да наметнува мислење безвезе, пошо ако некој се решил да брка пример ГГ1 нека брка, остај го, заеби и математика и веројатност и врагови. Познавам еден куп луѓе што играат спортска колку за занимација и бркаат астрономски добивки.
П.с. За утре Барса т2 и Сити 1 (у превод Барса 0-1 точен и Сити 2-2)