Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го имав 2/12 системот од денеска, падна на арсенал , мн е убав системо само си бара кеш , евего
ImageUploadedByTapatalk1415147072.913239.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дајте линк од тој што ги постира ливчињава :D

Лајкнете ми го постов тие што НЕ паднавте на Реал вечерва. :D

Треба да си преплатен , не постира free рерко ептен

Sent from my iPhone using Tapatalk
Секако дека треба да сум претплатен за да постира добитни ливчиња 3 саата после завршување на мечевите.

За фејсбук негов прашувам, онака да гледам што ливчиња фаќа, не прашувам за типови. Затоа и реков "Линк од тој што ги постира ливчињата" а не "Линк од тој што ги постира типовите"

Barca utre mozi da ne tepa ajax se nezgodni doma a barca nema pobeda tamu taka da 1.30 koef. Za barca ne ti se isplaka, poarno pisi go ajax gol da daj 1.60. E sea ako mislis deka barca ke tepa klaj ja gg3+ ajax 1000000000 % gol ke daj 2.00 e koef.

Секако дека треба да сум претплатен за да постира добитни ливчиња 3 саата после завршување на мечевите.

За фејсбук негов прашувам, онака да гледам што ливчиња фаќа, не прашувам за типови. Затоа и реков "Линк од тој што ги постира ливчињата" а не "Линк од тој што ги постира типовите"
Побарај Дамевски, или Дамевски Блогер на фејсбук , еден е .

Повели

Ставро за една работа е во право, кладилниците често знаат да дадат солидни коефициенти на игрите кои не се најуплаќани, каде што играш на граници over/under.

Почнав да играм жолти картони, корнери и да не падне гол во првите 15 минути комбинирани со индивидуални тотали, има солидни коефициенти, а достапни се сите информации на нет.

Англија на пример, меч кој го суди Маринер, обавезно иде на 4+ жолти картони.

Ова со корните, играш мањак корни на гостинска екипа.

Имам голема пролазност на овој начин на кладење, али, некогаш треба и среќата да те послужи.
Денес не сакаше Еткинсон да покажува жолти картони за жива глава, а имаше остри стартови.

Знам јас што вика Ставро и на што мисли, само пробува топла вода да ми продаде на мене, а и на некои членови тука, а очигледно е дека не може. Долго време се бафтам со оваа работа и знам како е и да имаш и да немаш пари. Денес имав 4 утакмици: Болели, Сепи, Ржешов (или како и да се викаат) одбојка и Арсенал 1. И? Законот за големите броеви го направи 3-3 Андерлехт? Или бедната среќа, односно неспособноста на Арсенал?
Седам одсабајле и се мислам како да изиграм и си викам од 8 утакмици доста фаворити има, само една ќе изиграм, пошо сигурно ќе се преврти некоја. И викам Арсенал ќе тепа што кур, овие без Дефур и Суарез, плус отпишани се веќе, ќе си тепаат лагано. Нема везе што заеба, начинот ме нервира. Што кур не изгубија матер да им ебам, а не вака 3 гола прокоцкаа.

И да, ќе заборевев, ме нервира кај Ставро што пробува да наметнува мислење безвезе, пошо ако некој се решил да брка пример ГГ1 нека брка, остај го, заеби и математика и веројатност и врагови. Познавам еден куп луѓе што играат спортска колку за занимација и бркаат астрономски добивки.

П.с. За утре Барса т2 и Сити 1 (у превод Барса 0-1 точен и Сити 2-2)

Aбе сигурно, немам попаметна работа па на тебе, на Драгонски неписмениот и на Фил Ајви кои се клади како чупенце од 12 години ќе ви наметнувам мислење. На човек со сила можеш само да му земеш, не можеш со сила да му дадеш. Пишувам за оној кој сака нешто да научи. Ти се кладиш 2-5 години, јас се кладам 20. Вакви тикети како што сите овде уплаќате и јас сум уплаќал. И сум бил минус, бидејќи не можеш на тој начин да бидеш во плус. Не го разбирам мазохизмот, секоја вечер се чуствувата како подебнати, и продолжувате со истото.

Јас вчера имав 45 синглови. Меѓу нив беше и Арсенал, но дека ќе добие со два разлика. Во плус сум 216 евра. Ти имаше само еден комбо :D тикет, и цвикаш тука за твојата ОГРОМНА несреќа. Цел Универзум се напна за ти да го промашиш твојот мега талон од 200-500 денари. Сите се против тебе, ти имаш огромни знаења за спортот, ама те мразат професорите.

Она со парите не е оправдување, подобро штеди една година, направи некоја банка па клади се како треба, отколку да бидеш она што се нарекува солта на индустријата, односно ти да ги обезбедуваш парите за профитот на кладилниците и добрите играчи.

Ajax Barca gg
Bilbao Porto bilo koga x
Sporting 1x
Chelzi 0-3 gola
Baern 2-5 gola
Notingem gg
Juta Klivlend 2ka :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom